Најдобра дестинација за летен одмор според вас оваа година

Најубава дестинација за летен одмор:

• Шпанија (Тенерифе, Ибица, Мајорка..)

Гласови: 7 28.0%
  • Грција (Закинтос, Лефкада, Крф..)

Гласови: 4 16.0%
  • Бугарија (Сончев Брег, Созопол, Златни Песоци..)

Гласови: 2 8.0%
  • Албанија (Валона, Саранда, Драч..)

Гласови: 0 0.0%
  • Италија (Лидо ди Језоло, Сицилија, Сардинија..)

Гласови: 3 12.0%
  • Турција (Кушадаси, Анталија, Аланија..)

• Хрватска (Дубровник, Сплит, Риека)

• Црна Гора (Котор, Херцег Нови, Будва..)

Гласови: 1 4.0%
  • На друго место...

Гласови: 4 16.0%

• Вкупно гласале
    25

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
оти не ви се допадна Црна Гора? Односно што?

Како прво КРАДАТ по ресторани, кафичи, продавници. Земаш нешто од 1 евро а ти го наплаќа 5, и ти вика покачено е итн...
Исто и во ресторани. Ако не ја видиш сметката што ти пишала, отидоа парите.
Како второ морето им е катастрофа. Сум бил во Будба, плажите камења, да не можеш да се избањаш. Не однесоа на Словенска плажа кога бевме на екскурзија од средно....и што да ти кажам. А и остатокот од крајбрежјето им е крш.
Преклани бев во Херцег Нови и водата мирисаше на нафта од траектите што идат накај Котор.
Навечер ако пушташ музика во двор или собата кај што престојуваш на приватен смештај, казна 2.000 евра.
Јас кога бев последен пат со тој црногорецот кај што престојувавме се убивавме од карање. Карти во двор не смееш да играш. Му пречело на човекот.

Со еден збор катастрофа е.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Како прво КРАДАТ по ресторани, кафичи, продавници. Земаш нешто од 1 евро а ти го наплаќа 5, и ти вика покачено е итн...
Исто и во ресторани. Ако не ја видиш сметката што ти пишала, отидоа парите.
Како второ морето им е катастрофа. Сум бил во Будба, плажите камења, да не можеш да се избањаш. Не однесоа на Словенска плажа кога бевме на екскурзија од средно....и што да ти кажам. А и остатокот од крајбрежјето им е крш.
Преклани бев во Херцег Нови и водата мирисаше на нафта од траектите што идат накај Котор.
Навечер ако пушташ музика во двор или собата кај што престојуваш на приватен смештај, казна 2.000 евра.
Јас кога бев последен пат со тој црногорецот кај што престојувавме се убивавме од карање. Карти во двор не смееш да играш. Му пречело на човекот.

Со еден збор катастрофа е.
јас ништо од ова не приметив,но во ред,сепак сите си имаме различни критериуми

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14