Натпревари

littleblackdress

Полноправен Член
22 февруари 2012
96
74
18
јас во осмо бев германски, прва помош, млади библиотекари сите ми се први места ама на регионално, не се оди на државен.. и бев ученик на генерација у мојто школо
а сеа у средно секоја год земам награди од литературни конкурси.. имам 2 први, 2 втори и 3 трети и зедов стипендија од општината..

лелеее овоа испадна ептен фалење :eekops::sram

• Ми се допаѓа
Реакции: Dea

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Во 4то бев на Кенгур (математички) и ништо не направив :D
Основно - на многу натпревари по информатика, меѓу првите.
А инаку за стелашптво сум одела на повеќе и добри резултати имам :)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
5 одд математика......регионален..... 20 поени :)
6 одд математика.....регионален 40 поени
7 одд географија.... регионален 5 место
8 одд географија....регионален 3 место
2 година.....кенгур.....најдобар во 1 и 2 година на училиште :) пофалница :)

Anacal

Полноправен Член
19 јануари 2013
45
29
18
Сум била дел од натпревари, ама веќе не ни имам некоја желба да се натпреварувам затоа што знам дека трудот нема да ми биде многу ценет. Многу пати сум била сведок на лажги и на местени победи, а јас искрено не сакам да си трошам време за на крај некој да си плати и да победи. Не благодарам, а и така не дека ми вршат нешто работа тие дипломи што ќе ги добијам, можам комотно прашина со нив да бришам, туку повеќе ми е за сопствена сатисфакција која и вака и така не можам да ја добијам ако е наместен натпреварот.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
сум учествувала на натпревари претежно математички ама локални, сум завршувала само со пофалница иако во училиштето секогаш сум била на врвот.
единствено 2ро место имам земено на натпревар во Куманово, од областа на астронаутиката, темата беше за GPS и поопширно за сателитската навигација.
никогаш не сум се интересирала на таа тема но ете случајно испадна, имав добар ментор, презентацијата ми ја оценија како одлична и ете.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
5 одд математика......регионален..... 20 поени :)
6 одд математика.....регионален 40 поени
7 одд географија.... регионален 5 место
8 одд географија....регионален 3 место
2 година.....кенгур.....најдобар во 1 и 2 година на училиште :) пофалница :)

Да се самоцитирам со документ :)

Uc3ppJ3.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13