Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Музички плагијати
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 156748" data-attributes="member: 229"><p>Од братов поголем плагијатор нема. Раперчина бе.</p><p>[media=youtube]_sW_Ij_5lk0[/media]</p><p>Апла крадени што ми текнуваат (да не трупам со линкови):</p><p>Madonna - Hung up од Abba - Gimme gimme gimme</p><p>Посраната Ice Ice Baby - Vanilla ice од Queen - Under pressure</p><p>2 minutes to midnight - Iron Maiden од Riot - Swords and Tequila (шмрц)</p><p>Coldplay - Viva la vida од Satriani - If I could fly</p><p>И моите најомразени копирачи - Green day!</p><p>American Idiot украдена од Dillinger Four - Doublewhiskeycokenoise</p><p>Boulevard of broken dreams украдена од Oasis - Wonderwall</p><p>Brain Stew украдена од Chicago 25 or 6 to 4</p><p>Warning украдена од The Kinks - Picture book</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 156748, member: 229"] Од братов поголем плагијатор нема. Раперчина бе. [media=youtube]_sW_Ij_5lk0[/media] Апла крадени што ми текнуваат (да не трупам со линкови): Madonna - Hung up од Abba - Gimme gimme gimme Посраната Ice Ice Baby - Vanilla ice од Queen - Under pressure 2 minutes to midnight - Iron Maiden од Riot - Swords and Tequila (шмрц) Coldplay - Viva la vida од Satriani - If I could fly И моите најомразени копирачи - Green day! American Idiot украдена од Dillinger Four - Doublewhiskeycokenoise Boulevard of broken dreams украдена од Oasis - Wonderwall Brain Stew украдена од Chicago 25 or 6 to 4 Warning украдена од The Kinks - Picture book [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Музички плагијати
На врв
Bottom