Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Моралот - калап за креирање на личноста?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 160826" data-attributes="member: 621"><p>[USER=763]alba[/USER] кој спомна наука бе чоек? Кој спомна дека Петко ќе пркоси на науката? Сериозно се откажувам од дискусија со тебе (која не ни постои воопшто). Утре кога ќе станеш препрочитај убаво што се` напишав јас и што се` изнапиша ти. Јас ти викам „Петко пие вода“ ти ми викаш „Е сеа што ако водата на Петко е пиво“. Не ти одговарам на ништо се` додека не добијам разумно прашање кое нема да ги испревртува моите зборови.</p><p></p><p>[USER=1993]Ikac[/USER] Петко ќе биде неморален затоа што ќе живее на место кое е сопственост на државата (ова ич не ми звучи убаво, ама тоа е реалноста) и сите освен тој ќе плаќаат данок. Ако се разболи докторите кои живеат во општеството ќе треба да го излекуваат (согласно со Хипократовата заклетва која ја полагаат) но бидејќи Петко нема пари и не плаќа данок и нема здравствено осигурување можат и да го остават така и да не одговараат пред законот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 160826, member: 621"] [USER=763]alba[/USER] кој спомна наука бе чоек? Кој спомна дека Петко ќе пркоси на науката? Сериозно се откажувам од дискусија со тебе (која не ни постои воопшто). Утре кога ќе станеш препрочитај убаво што се` напишав јас и што се` изнапиша ти. Јас ти викам „Петко пие вода“ ти ми викаш „Е сеа што ако водата на Петко е пиво“. Не ти одговарам на ништо се` додека не добијам разумно прашање кое нема да ги испревртува моите зборови. [USER=1993]Ikac[/USER] Петко ќе биде неморален затоа што ќе живее на место кое е сопственост на државата (ова ич не ми звучи убаво, ама тоа е реалноста) и сите освен тој ќе плаќаат данок. Ако се разболи докторите кои живеат во општеството ќе треба да го излекуваат (согласно со Хипократовата заклетва која ја полагаат) но бидејќи Петко нема пари и не плаќа данок и нема здравствено осигурување можат и да го остават така и да не одговараат пред законот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Моралот - калап за креирање на личноста?
На врв
Bottom