Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Моментално читам...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ghtalpo" data-source="post: 230592" data-attributes="member: 526"><p>Моментално ја почнав од Венко Андоновски на големо зборуваната Вештица.Целта ми беше да откријам дали вреди и ќе ме воодушеви или професорот издал книга и студентите да го воодушеват ја купуваат книгата и му се фалат за да имаат подобра оценка.</p><p>Ја почнав малку и стилот ми е троа напорен (напорен не мора да значи дека ми е тежок и досаден) и мислам дека треба концетрација максимална.Ете во план ми е да ја прочитам за брзо време па да искоментираме дали се тресеше гората и излезе глушец или не за џабе се тие пофалби.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ghtalpo, post: 230592, member: 526"] Моментално ја почнав од Венко Андоновски на големо зборуваната Вештица.Целта ми беше да откријам дали вреди и ќе ме воодушеви или професорот издал книга и студентите да го воодушеват ја купуваат книгата и му се фалат за да имаат подобра оценка. Ја почнав малку и стилот ми е троа напорен (напорен не мора да значи дека ми е тежок и досаден) и мислам дека треба концетрација максимална.Ете во план ми е да ја прочитам за брзо време па да искоментираме дали се тресеше гората и излезе глушец или не за џабе се тие пофалби. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Моментално читам...
На врв
Bottom