Млади бунтовници

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Сега ми текна на серијава па си реков да ве потсетам на времето кога играше :giggle
Јас бев мала кога играше и не се сеќавам многу, но гледав кога можев, песните ги имам на ЦД и имав маичка со некој лик, омилен ами беше Миа.

%7B3170C841-30F4-4184-BD0A-B4C7C4C14802%7D.jpg

Ја гледавте ли оваа серија?
Кој најмногу ви се допаѓаше?
Би ја гледале ли повторно серијава?

Не пишав синопсис бидејќи веќе не се емитува као некој го интересира нека провери на wikipedia.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
не сам гу глеаја, затој што увек кд фатеше малце карасфа се плачесфа мноо, жифцирасфа ме|-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Беа тоа времиња.Се уште им ги чувам цдњата и некаде се наога по некој постер.
Се секавам дека машките се палеа на Миа :D aма мене не ми беше омилен лик.Ни таа ни Мануел.
Туку највеке ги сакав Пабло и Марица.
Миа ми беше препотентна и лигава,за разлика од Марица која беше откачена :D
И да,ме нервира тој римејк кој им е направен |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and Scars31

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Ја гледав серијава, најмногу ми се свиѓаше Соња мајка и на Марица, а од бунтовничкиве најдобра ми беше Фернанда (inlove)

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
502
1,110
393
Накај школо купував Време (така мислам дека се викаше весникот), да прочитам нешто за нив, и слики што повеќе да соберам и трчав накај дома од школо за да ја фатам од почеток епизодата :D
Уште ги чувам цд-њата, сликите, постерите,тетратките .. Тој период и еден цел ѕид од собата ми беше наменет за Млади Бунтовници, исполепен со нивни постери (facepalm)
Иначе најомилен лик - Марица, најоткачена :D Би го гледала пак , чисто да се потсетам на тие денови од детството :sreken

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Нејзиниот дечко мене ми се сфигаше :sram, ама името му заборавив :D
Мануел.

Инаку како не ја гледав, Миа беше најдобрата девојка во мојот пубертет :rofl

Ја гледав серијава, најмногу ми се свиѓаше Соња мајка и на Марица, а од бунтовничкиве најдобра ми беше Фернанда (inlove)

Уф, да Соња MILF :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma