Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Младината денес
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Scars" data-source="post: 50891" data-attributes="member: 264"><p>не знам дали родителите имаат влијание се додека сме мали,односно да тие не воспитуваат како треба да се однесуваме,но сигурно нема да не следат чаршија кога излегуваме,или ваму,таму кога одиме...друштвото е има големо влијание...но најмногу е до психата,до мозокот на детето...да,сите сни правеле глупости не велам не...но сигурно не можи никој да ме натера да направам нешто што јас не сакам...доколку имам свое јас и цврст карактер не можи никој да ме натера на ништо... ОВА Е МОЕ МИСЛЕЊЕ НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ ДЕКА Е ТАКА !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Scars, post: 50891, member: 264"] не знам дали родителите имаат влијание се додека сме мали,односно да тие не воспитуваат како треба да се однесуваме,но сигурно нема да не следат чаршија кога излегуваме,или ваму,таму кога одиме...друштвото е има големо влијание...но најмногу е до психата,до мозокот на детето...да,сите сни правеле глупости не велам не...но сигурно не можи никој да ме натера да направам нешто што јас не сакам...доколку имам свое јас и цврст карактер не можи никој да ме натера на ништо... ОВА Е МОЕ МИСЛЕЊЕ НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ ДЕКА Е ТАКА ! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Младината денес
На врв
Bottom