Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Мистеријата за невестата на пруга
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WolfGirl" data-source="post: 353223" data-attributes="member: 6892"><p>Na mene najvernata drugarka mi kazuvase deka na nadvoznikot koj vodi od gradot do s.Brvenica na nejziniot brat I nekolku drugari vo 3 h nautro im se pojavila zena vo belo , no oblekata I bila cela valkana , so crni damki , imala bledo lice .. Eden od drugarite bil sofer ( deteto pielo samo sok taa vecer dodeka drugite piele alkohol ) zastanal bidejki zenata izlegla pred kola . Ja gledale okolu edna minutka I potoa taa isceznala a se slusalo samo placenje . Koga sakale da trgnat kolata ne palela pa morale da viknat pomos na telefon za da ja vlecat kolata do doma . Na polovina pat probuvale da ja zapalat I kolata si rabotela kako I prethodno . Potoa nekoj od momcite koj dosle po niv ( povozrasen bil okolu 25-6 godini imal ovie drugite pilistari 19 godisni ) raskazal deka nekoja devojka odela za na svadba kaj sestra ili rodnina bliska ( ne bila nevesta ama nosela belo ) I bila pregazena na toa mesto kaj nadvoznikot na prugata I deka porano se pojavuvale samo glasovi se slusalo placenje no otkako e napraven nadvoznikot se pojavuva I taa so bledo lice I cela valkana .. I jas imam pominato na toj nadvoznik sto iljadi pati , vo ova selo ziveev do svoi 17 godini , no do sega ne sum videla nitu slusnala nesto , taka da za sega veruvam deka postojat nevesti , no samo onie pred oltarot ( nemozam da tvrdam za sprotivnoto , ne sum videla nisto ) .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WolfGirl, post: 353223, member: 6892"] Na mene najvernata drugarka mi kazuvase deka na nadvoznikot koj vodi od gradot do s.Brvenica na nejziniot brat I nekolku drugari vo 3 h nautro im se pojavila zena vo belo , no oblekata I bila cela valkana , so crni damki , imala bledo lice .. Eden od drugarite bil sofer ( deteto pielo samo sok taa vecer dodeka drugite piele alkohol ) zastanal bidejki zenata izlegla pred kola . Ja gledale okolu edna minutka I potoa taa isceznala a se slusalo samo placenje . Koga sakale da trgnat kolata ne palela pa morale da viknat pomos na telefon za da ja vlecat kolata do doma . Na polovina pat probuvale da ja zapalat I kolata si rabotela kako I prethodno . Potoa nekoj od momcite koj dosle po niv ( povozrasen bil okolu 25-6 godini imal ovie drugite pilistari 19 godisni ) raskazal deka nekoja devojka odela za na svadba kaj sestra ili rodnina bliska ( ne bila nevesta ama nosela belo ) I bila pregazena na toa mesto kaj nadvoznikot na prugata I deka porano se pojavuvale samo glasovi se slusalo placenje no otkako e napraven nadvoznikot se pojavuva I taa so bledo lice I cela valkana .. I jas imam pominato na toj nadvoznik sto iljadi pati , vo ova selo ziveev do svoi 17 godini , no do sega ne sum videla nitu slusnala nesto , taka da za sega veruvam deka postojat nevesti , no samo onie pred oltarot ( nemozam da tvrdam za sprotivnoto , ne sum videla nisto ) . [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Мистеријата за невестата на пруга
На врв
Bottom