Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Мислење за дискотеките во Скопје
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jericho" data-source="post: 20364" data-attributes="member: 339"><p>Колосеум е кафана, Ванила е биртија како во босанска вукојебина, Б2 муабет да не праам, Миднајт е ок... Ама знаеш како е, се носи некој светски познат диџеј, у колосеум нема никој, иде у зијан организаторот. Ако е докај 300-400 карата ќе има луѓе ама најголем дел отишле пошто бил познат диџејот или после да кажат дека биле на име што ни они не знаат кој е... Ќе дојде диџеј на кој картата е 800-1000 ден идат 200 луѓе што стварно ја слушаат таа музика, ама колосеум со толку народ изгледа како да нема никој, па ќе разделат гратиси и пак и ќоро и сакато. Вака поштено пушти шабанското гарант ти е фул цело време. Што би рекле гнасите американски: it's all about money baby. У Миднајт се ствараат ненормални гужви, ама (бар за мој вкус) ми има најприфатлива музика. Парадизо и 69 нејкам да ги коментирам, од причина што таков кичерај и наконтени фаци што глумат лудило стварно ми е преку таквото... Секако со чет на исклучоци што иде по тие места...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jericho, post: 20364, member: 339"] Колосеум е кафана, Ванила е биртија како во босанска вукојебина, Б2 муабет да не праам, Миднајт е ок... Ама знаеш како е, се носи некој светски познат диџеј, у колосеум нема никој, иде у зијан организаторот. Ако е докај 300-400 карата ќе има луѓе ама најголем дел отишле пошто бил познат диџејот или после да кажат дека биле на име што ни они не знаат кој е... Ќе дојде диџеј на кој картата е 800-1000 ден идат 200 луѓе што стварно ја слушаат таа музика, ама колосеум со толку народ изгледа како да нема никој, па ќе разделат гратиси и пак и ќоро и сакато. Вака поштено пушти шабанското гарант ти е фул цело време. Што би рекле гнасите американски: it's all about money baby. У Миднајт се ствараат ненормални гужви, ама (бар за мој вкус) ми има најприфатлива музика. Парадизо и 69 нејкам да ги коментирам, од причина што таков кичерај и наконтени фаци што глумат лудило стварно ми е преку таквото... Секако со чет на исклучоци што иде по тие места... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Мислење за дискотеките во Скопје
На врв
Bottom