Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Мисла на денот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="kizzo" data-source="post: 236510" data-attributes="member: 2396"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">Не е СРАМОТА да излезеш надвор без шминка или неисфенирана коса.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">Да немаш пари, да сакаш и да ги покажуваш чувствата.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">СРАМОТА е кога имаш 15 a на школо доаѓа по тебе тип од 30 во убава кола.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">Срамота е да се срамиш од родителите само затоа што немаат да ти дадат повеќе отколку што заработуваат. Да им го земаш последниот денар само за да се купиш брендирано парталче кое ќе го облечеш 5 пати.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">Да ги </span></span><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">понижуваш другите заради тоа што немаат.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">Да се глумиш лудило дека си некој што не си само за да добиеш нечие внимание.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">А најстрашно од се е тоа што денешните генерации изгубиле поим за вистинските вредности љубовта и пријателството!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c"></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #898f9c">П.С.......Подобро да ме мразат заради тоа што сум отколку да ме сакаат заради тоа што не сум</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kizzo, post: 236510, member: 2396"] [FONT=lucida grande][COLOR=#898f9c]Не е СРАМОТА да излезеш надвор без шминка или неисфенирана коса.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#898f9c]Да немаш пари, да сакаш и да ги покажуваш чувствата.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#898f9c]СРАМОТА е кога имаш 15 a на школо доаѓа по тебе тип од 30 во убава кола.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#898f9c]Срамота е да се срамиш од родителите само затоа што немаат да ти дадат повеќе отколку што заработуваат. Да им го земаш последниот денар само за да се купиш брендирано парталче кое ќе го облечеш 5 пати.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#898f9c]Да ги [/COLOR][/FONT][FONT=lucida grande][COLOR=#898f9c]понижуваш другите заради тоа што немаат. Да се глумиш лудило дека си некој што не си само за да добиеш нечие внимание. А најстрашно од се е тоа што денешните генерации изгубиле поим за вистинските вредности љубовта и пријателството! П.С.......Подобро да ме мразат заради тоа што сум отколку да ме сакаат заради тоа што не сум[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Мисла на денот
На врв
Bottom