Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Медитерански игри 2013, Турција
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The Tramp" data-source="post: 238426" data-attributes="member: 263"><p>Шутирањето тројки и недоброто изградување на позиции под кошот беше пресудно, за одбраната да не зборам. Рипнат двајца наши на еден нивен и овие си имаат автоматски ослободен играч, си се намести тој и оп тројка.</p><p>Себична игра од Симоновски, кој само шутираше за три и нетимски играше т.е. не подаваше. Николов беше сам под кошот, а овој си шутна за три и нормално дека промаши. Изгледаше како да прв пат гледа баскет. Ќе речете, ама даде две тројки. Даде две, ама колку промаши, а ефикасност од поле има нула.</p><p>Барем го пуштија Николов да поигра некоја минута да добие на искуство и за тоа време одигра подобро и од Соколов и од Караџовски, кои себично играа, додека малиов подаваше.</p><p>Не знам зошто го чуваат Ѓуровски и Штерјов и не им даваат поголема минутажа, да го покажат својот "талент".</p><p>Се на се слаба игра, ама океј е ако Турција игра со прв состав.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Tramp, post: 238426, member: 263"] Шутирањето тројки и недоброто изградување на позиции под кошот беше пресудно, за одбраната да не зборам. Рипнат двајца наши на еден нивен и овие си имаат автоматски ослободен играч, си се намести тој и оп тројка. Себична игра од Симоновски, кој само шутираше за три и нетимски играше т.е. не подаваше. Николов беше сам под кошот, а овој си шутна за три и нормално дека промаши. Изгледаше како да прв пат гледа баскет. Ќе речете, ама даде две тројки. Даде две, ама колку промаши, а ефикасност од поле има нула. Барем го пуштија Николов да поигра некоја минута да добие на искуство и за тоа време одигра подобро и од Соколов и од Караџовски, кои себично играа, додека малиов подаваше. Не знам зошто го чуваат Ѓуровски и Штерјов и не им даваат поголема минутажа, да го покажат својот "талент". Се на се слаба игра, ама океј е ако Турција игра со прв состав. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Медитерански игри 2013, Турција
На врв
Bottom