Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Медитација
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 300153" data-attributes="member: 1970"><p>Не би пишувала многу околу оваа тема,секој ги дожувува нештатс на свој начин така да не мора да значи дека ти ќе го доживееш истото што и јас и моите соученици на пример.</p><p>Има по нет прочитај.Еве дел од дискусијата со Хепта, во кои набројав само мал дел од она што може да се случи после медитацијата(не се случува при медитирање туку после) </p><p>Дереализација,spaced out(чувство како да си во филм и ништо не е реално)емоционални изливи итн.се исто така нешта кои можат да се појават.</p><p>Како што кажав погоре ова не ми се случило само мене туку и на моите соученици и е "нормално".</p><p>Пошто моменталната медитација е супер(додека ја правиш)и сето ова се случува </p><p>со текот на времето(едно по едно не се одеднаш).</p><p></p><p></p><p><a href="http://forum.crnobelo.com/threads/Медитација.4478/page-10">http://forum.crnobelo.com/threads/Медитација.4478/page-10</a></p><p></p><p>И види да најдеш некој со кој можеш да разговараш околу искуствата кои ги доживуваш при медитација (некој кој е специфициран на тоа поле,јога-учител или слично)додека трае промената на neocortexot.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 300153, member: 1970"] Не би пишувала многу околу оваа тема,секој ги дожувува нештатс на свој начин така да не мора да значи дека ти ќе го доживееш истото што и јас и моите соученици на пример. Има по нет прочитај.Еве дел од дискусијата со Хепта, во кои набројав само мал дел од она што може да се случи после медитацијата(не се случува при медитирање туку после) Дереализација,spaced out(чувство како да си во филм и ништо не е реално)емоционални изливи итн.се исто така нешта кои можат да се појават. Како што кажав погоре ова не ми се случило само мене туку и на моите соученици и е "нормално". Пошто моменталната медитација е супер(додека ја правиш)и сето ова се случува со текот на времето(едно по едно не се одеднаш). [url]http://forum.crnobelo.com/threads/Медитација.4478/page-10[/url] И види да најдеш некој со кој можеш да разговараш околу искуствата кои ги доживуваш при медитација (некој кој е специфициран на тоа поле,јога-учител или слично)додека трае промената на neocortexot. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Медитација
На врв
Bottom