Мафијаш

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Колку ве интересира да имате врска со Мафијаш? Да не знаете што прави, кога спие, кога јаде... Дали би имале доваерба во него, доколку тој сам лично ви се довери и ви каже што е неговата работна задача
п.с. само без глумење, како на пример: "Шооо, Јас со таков, НИКОГАШ, ЈАС СУМ СВЕТИЦА"

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Немој да кажеш дека инспирација ти е оваа песна:
Или некој од Турските филмови?! :D
:frantic

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Инспирација ми е бившиот... дупло постар, убав... згоден... ама знаев дека е мафијаш пред да го запознаам.. знаев што ме чека и година дена издржав... ама не може човек да живее на две места... така да си го вратив дома кај со му беше местото... и секој по свој пат

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
А што се подразбира под мафијаш?
Мафијаш.. како на пример го немаше со денови затоа што одеше у косово, албанија, струга.. и шверцаше... откупување земјишта дадени на тендер за да се перат пари, држење блиску до власта и политичките партии, криење, превари.. убивање... итн... ама се тоа со стил и незабележително, пошто не секои раце вредат да се извалкаат:)

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
И сето тоа ти се доверил на тебе? :)
Што знам, обично за тие луѓе не се ни знае што работат, бар така сум слушал нити пак кажуваат на некој.Тој тим што си работи си работи и тоа е тоа.

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
И сето тоа ти се доверил на тебе? :)
Што знам, обично за тие луѓе не се ни знае што работат, бар така сум слушал нити пак кажуваат на некој.Тој тим што си работи си работи и тоа е тоа.
па не сум јас глупава да не знам со што се занимава, кога пред да го запознаам него јас се дружев со тие матни фаци... цела елита ја познавам... и толку пари да имаат, па на дрво ли им растат...:rofl а нормално дека ќе се довери, пошто ме сака и на кого друг? заедно во се... па макар и у идризово... хахахахахахах