Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Марихуана - да или не?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheCat" data-source="post: 312717" data-attributes="member: 442"><p>Tvoite komsii za tebe se primer, jas sebesi si sum najgolem primer, zatoa sto nikoj ne ja znae nikoj kakva e udolnicata, kakov e padot, kakvo e custvoto koga ke vidis deka cel svet ti se raspaga, ti se unistuva semejstvoto, vrskite so prijatelite, odnosot so partnerot, sve se rusi, a ti tones se podlaboko i podlaboko i edinstveno sto ti e na um e kako da zemes droga. Introvertiran si, site ti izgledaat cudno i deka ne mozat da te sfatat, mislis deka nikoj ne moze da ti pomogne vo taa situacija, osven ti samiot, a ti si zavisen i ti se cini deka ne mozes da zivees bez droga. I koga ke sfatis deka zivotot ti se raspadnal zaradi da bides "cool" vo drustvo ili zaradi toa sto ne si imal m*da da se sprotistavis, ili ne si bil dovolno informiran za kakva steta ti pricinuva toa sto go konzumiras. Mislam deka e ova e najmalce sto mozam da go napravam za covestvoto, da dadam iskrena informacija, bazirana na moe licno iskustvo, nikoj ne znae podobro kakov e patot i kakvi se mracnite strani na zavisnosta, od onoj koj sto bil zavisnik, go sovladal toa i sega zivee osloboden od drogi. Jas nemam nikakva licna korist od ova, no mi se cini deka celoto opstestvo bi imalo dokolku gledame realno na rabotite, i dokolku se najdat poveke licnosti koi sakat da pomognat vistinski nekoj da ja resi situacijata i da zivee normalen zivot.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheCat, post: 312717, member: 442"] Tvoite komsii za tebe se primer, jas sebesi si sum najgolem primer, zatoa sto nikoj ne ja znae nikoj kakva e udolnicata, kakov e padot, kakvo e custvoto koga ke vidis deka cel svet ti se raspaga, ti se unistuva semejstvoto, vrskite so prijatelite, odnosot so partnerot, sve se rusi, a ti tones se podlaboko i podlaboko i edinstveno sto ti e na um e kako da zemes droga. Introvertiran si, site ti izgledaat cudno i deka ne mozat da te sfatat, mislis deka nikoj ne moze da ti pomogne vo taa situacija, osven ti samiot, a ti si zavisen i ti se cini deka ne mozes da zivees bez droga. I koga ke sfatis deka zivotot ti se raspadnal zaradi da bides "cool" vo drustvo ili zaradi toa sto ne si imal m*da da se sprotistavis, ili ne si bil dovolno informiran za kakva steta ti pricinuva toa sto go konzumiras. Mislam deka e ova e najmalce sto mozam da go napravam za covestvoto, da dadam iskrena informacija, bazirana na moe licno iskustvo, nikoj ne znae podobro kakov e patot i kakvi se mracnite strani na zavisnosta, od onoj koj sto bil zavisnik, go sovladal toa i sega zivee osloboden od drogi. Jas nemam nikakva licna korist od ova, no mi se cini deka celoto opstestvo bi imalo dokolku gledame realno na rabotite, i dokolku se najdat poveke licnosti koi sakat da pomognat vistinski nekoj da ja resi situacijata i da zivee normalen zivot. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Марихуана - да или не?
На врв
Bottom