Македонско фудбалско првенство

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Дали го глеате дали идете на стадиони..Инаку ја идам глеам не толку ради фудбалот туку ради другарство и заебанции :)

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Што да гледам? Тимот од мојот град е во 3та лига и како што викат старите " 3та лига, закон лига" , тепачки, неефикасност, некои кои немаат поим што е фудбал ти предаваат за истиот (фудбалот) и мн други работи кои сеа не ми текнуваат

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Нема бе џабе, што ќе гледам. Толку непрофесионалност во една фудбалска лига како во нашава нигде нема. Одам на натпревари иначе, и џабе не дека чини фудбалот али ај колку да помине времето. Кога стигна време Шкендија да биде првак во нашава лига што друго да очекувам ебате..

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Нема бе џабе, што ќе гледам. Толку непрофесионалност во една фудбалска лига како во нашава нигде нема. Одам на натпревари иначе, и џабе не дека чини фудбалот али ај колку да помине времето. Кога стигна време Шкендија да биде првак во нашава лига што друго да очекувам ебате..

I agree with you completely!

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Па и ја не идам за фудбалот идам ради заебанции и ради со се вика да се извикаш некаде од фрустрацииве на транзицијава :D

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Сите знаевме, ама го прикривавме од срам нели. Ајде ваљда надлежните ќе се потрудат да сменат нешто, што не верувам.

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Сите знаевме, ама го прикривавме од срам нели. Ајде ваљда надлежните ќе се потрудат да сменат нешто, што не верувам.
Друже надлежните пробаа да сменат со праќање на финансиска полиција ама педерчето Харалампие одма му се јави на другарчето Платини и се заканија со суспензија на Македонија во сите фудбалски натпреварувања..на педерчето не му можат ништо зошто овој гласа за Платини при избори за претседател на Уефа и овој си го штити..