Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Македонски ТВ медиуми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Sebastian" data-source="post: 144059" data-attributes="member: 269"><p>кое од кое покатастрофа сите станаа во тужнава им нивна војна за гледачи ако знаат и самите какви не сретства бираат за тоа.</p><p>А1 мислам дека беше водечка и како неа мислам дека нема ни да има(ама не онаа А1 која беше пред крајот да се разбериме однапред) имаше одлични емисии од сите сегменти,интересни филмови,серии и слично.Ама почнаа некои си политики и си го изгуби самата сјајот.</p><p>Сител исто нудеше некои добри филмови а и емисии ама претераа со турскиве серии како и Канал 5</p><p>Алфа сега за сега ми е онака добра</p><p>Инаку деновиве така се загледав МТВ и сфаќам дека не е и така тооолку многу лоша колк што ја критикуваат.Јаки документарни емисии а и гледам зеле некои јаки серии кој оцекував дека креативност имаат од приватниве некоии да ги земат а не "глупата" МТВ(мислам на BOSTON LEGAL и остало)</p><p>Ама сепак во глобала ко ке разгледаме детално е...каков шеф таква политика на телевизијата.Жално али тоа е тоа</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sebastian, post: 144059, member: 269"] кое од кое покатастрофа сите станаа во тужнава им нивна војна за гледачи ако знаат и самите какви не сретства бираат за тоа. А1 мислам дека беше водечка и како неа мислам дека нема ни да има(ама не онаа А1 која беше пред крајот да се разбериме однапред) имаше одлични емисии од сите сегменти,интересни филмови,серии и слично.Ама почнаа некои си политики и си го изгуби самата сјајот. Сител исто нудеше некои добри филмови а и емисии ама претераа со турскиве серии како и Канал 5 Алфа сега за сега ми е онака добра Инаку деновиве така се загледав МТВ и сфаќам дека не е и така тооолку многу лоша колк што ја критикуваат.Јаки документарни емисии а и гледам зеле некои јаки серии кој оцекував дека креативност имаат од приватниве некоии да ги земат а не "глупата" МТВ(мислам на BOSTON LEGAL и остало) Ама сепак во глобала ко ке разгледаме детално е...каков шеф таква политика на телевизијата.Жално али тоа е тоа [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Македонски ТВ медиуми
На врв
Bottom