Ајде на оваа тема да ги опишеме убавините на нашите градови или градовите во македонија кои сме ги посетиле, местата кои треба да се посетат, историјата, забавниот живот и сл....
не е баш секогаш вака ама има денови (ете како вчера) .. посебно ми се бендиса ова лето белата ноќ или ноќ во бело кога цела Бт ми се чини беше излезена .. и сите (скоро) во бело .. на затворање на битолско лето.. кога настапуваше Кирил Џајковски ... Посебно во пролет лето е многу убо .. треба да ми дојдите на гости !!
Битола сум секоја недела и просто ја обожавам, особено на пролет, негде мај месец......не е баш секогаш вака ама има денови (ете како вчера) .. посебно ми се бендиса ова лето белата ноќ или ноќ во бело кога цела Бт ми се чини беше излезена .. и сите (скоро) во бело .. на затворање на битолско лето.. кога настапуваше Кирил Џајковски ... Посебно во пролет лето е многу убо .. треба да ми дојдите на гости !!![]()
хаха со Битола не си можиме..Конзули сте ви ..Битолска Кабадаја не е за џабена -30 во битола се пиеше кафе надвор на широк сокак... еј да ве видам во другите градови да го напрајте то....