Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Македонска музика
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selma" data-source="post: 85049" data-attributes="member: 209"><p>Деновиве ми текна на песнава, па ми текна овде да ја објавам. Врчак нешто не ми е многу посебно, но песнава поточно текстот ми е многу добар.</p><p></p><p>[media=youtube]44MwfLWddzQ[/media]</p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">И повторно сам...</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Чекам да се стемни за да излезам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">воздух да ме фати, малку јас да прошетам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">да поседам на некои места</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">кај што не сум бил одамна </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">зашто не сум можел да ги поднесам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">сите слики што ме тераат да заплачам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">кога на тебе мислам, не можам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">вака умирам, не смеам, премлад сум</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">тебе да те барам, еве паѓа мрак</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">дење губам такт, мислам даваш знак</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ми велиш биди јак, биди она што не бев јас</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">кога требаше да сопрам а земав пак...</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">РЕФ:</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Во твојот поглед бев безгранично изгубена</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">за првпат сфатив што значи да сум вљубена</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">на мојот образ ноќва, една солза блеснува</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">срцево мое, како Исус те воскреснува</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Девојки, добри песни, јаки коли, мотори</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ми беа мене во главава увртени, па се вртев јас по нив</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">бев многу див, но никој не ми е крив</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Тебе, тебе пијаници, деликвенти, наркомани, дилери</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ти беа богови на кои се покори,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">кои те учеа во што се најдобри</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ги стигна сите, а мене ме остави да те гледам како тонеш</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">како пропаѓаш без да можеш рака да ми подадеш</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">а јас се од себе правев да ти помогнам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ко сите што те сакаа тебе</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">kako prop|aa{ bez da mo`e{ raka da mi podade{ </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">a jas se od sebe pravev da ti pomognam </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ko site {to te sakaa tebe </span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">РЕФ:</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Да веруваше во себе, не ќе беше вака,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ти ќе беше меѓу нас дете секој што го сака, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">зашто ти беше бестрашниот тој</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">оној кој стално велеше дека ќе проба се во животот свој</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">па добро де кој те тераше да продолжиш така и дали</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">мораше да завршиш со шприцот во рака</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">зарем не знаеше ти што зад грб те чека</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">и колку јако ти се враќа она скапо што се плаќа</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">последна ноќ, виното не фаќа</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">на улица до зори како пијани браќа</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">изгрејсонце кој дома нас не праќа</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">а ти се боцкаш, дур јас гледам нова ѕвезда како паѓа...</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">РЕФ:</span></span></span></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selma, post: 85049, member: 209"] Деновиве ми текна на песнава, па ми текна овде да ја објавам. Врчак нешто не ми е многу посебно, но песнава поточно текстот ми е многу добар. [media=youtube]44MwfLWddzQ[/media] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]И повторно сам...[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Чекам да се стемни за да излезам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]воздух да ме фати, малку јас да прошетам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]да поседам на некои места[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]кај што не сум бил одамна [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]зашто не сум можел да ги поднесам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]сите слики што ме тераат да заплачам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]кога на тебе мислам, не можам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]вака умирам, не смеам, премлад сум[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]тебе да те барам, еве паѓа мрак[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]дење губам такт, мислам даваш знак[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ми велиш биди јак, биди она што не бев јас[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]кога требаше да сопрам а земав пак...[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]РЕФ:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Во твојот поглед бев безгранично изгубена[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]за првпат сфатив што значи да сум вљубена[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]на мојот образ ноќва, една солза блеснува[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]срцево мое, како Исус те воскреснува[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Девојки, добри песни, јаки коли, мотори[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ми беа мене во главава увртени, па се вртев јас по нив[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]бев многу див, но никој не ми е крив[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Тебе, тебе пијаници, деликвенти, наркомани, дилери[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ти беа богови на кои се покори,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]кои те учеа во што се најдобри[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ги стигна сите, а мене ме остави да те гледам како тонеш[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]како пропаѓаш без да можеш рака да ми подадеш[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]а јас се од себе правев да ти помогнам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ко сите што те сакаа тебе[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]kako prop|aa{ bez da mo`e{ raka da mi podade{ [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]a jas se od sebe pravev da ti pomognam [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ko site {to te sakaa tebe [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]РЕФ:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Да веруваше во себе, не ќе беше вака,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ти ќе беше меѓу нас дете секој што го сака, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]зашто ти беше бестрашниот тој[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]оној кој стално велеше дека ќе проба се во животот свој[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]па добро де кој те тераше да продолжиш така и дали[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]мораше да завршиш со шприцот во рака[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]зарем не знаеше ти што зад грб те чека[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]и колку јако ти се враќа она скапо што се плаќа[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]последна ноќ, виното не фаќа[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]на улица до зори како пијани браќа[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]изгрејсонце кој дома нас не праќа[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]а ти се боцкаш, дур јас гледам нова ѕвезда како паѓа...[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]РЕФ:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=verdana][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Македонска музика
На врв
Bottom