Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луѓе без пријатели
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374206" data-attributes="member: 229"><p>Од една страна е жално да се нема пријатели на денешно време, кога можеш да се зближиш со некого од било кој дел од светов преку еден клик, а од друга страна пак не можеш никогаш да знаеш што личност се крие зад монитор.</p><p>Како и да е, ако не дадеш шанса, остануваш во истиот круг и секако губиш.</p><p>Донекаде и ги разбирам оние што по своја волја се сами. Можеби премногу добро ги знаат другите и налетале на премногу погрешни луѓе и веќе не им се троши енергија на нешто друго.</p><p>Од друга страна пак, сепак сме социјални суштества, не може да ти е убаво да си постојано сам, освен ако не се работи за нарцисоиден социопат што секогаш за себе си е изнад ситуација и другите му се најпрости и небитни.</p><p>Како и да е, од мое искуство, сум научила дека оние со помалку пријатели се поверни и поискрени. Појезиви се оние што се сечиј „пријател“ и што се „сложуваат“ со сите отколку повеќето аутсајдери.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374206, member: 229"] Од една страна е жално да се нема пријатели на денешно време, кога можеш да се зближиш со некого од било кој дел од светов преку еден клик, а од друга страна пак не можеш никогаш да знаеш што личност се крие зад монитор. Како и да е, ако не дадеш шанса, остануваш во истиот круг и секако губиш. Донекаде и ги разбирам оние што по своја волја се сами. Можеби премногу добро ги знаат другите и налетале на премногу погрешни луѓе и веќе не им се троши енергија на нешто друго. Од друга страна пак, сепак сме социјални суштества, не може да ти е убаво да си постојано сам, освен ако не се работи за нарцисоиден социопат што секогаш за себе си е изнад ситуација и другите му се најпрости и небитни. Како и да е, од мое искуство, сум научила дека оние со помалку пријатели се поверни и поискрени. Појезиви се оние што се сечиј „пријател“ и што се „сложуваат“ со сите отколку повеќето аутсајдери. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луѓе без пријатели
На врв
Bottom