Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луѓе без пријатели
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Stojne" data-source="post: 370687" data-attributes="member: 5905"><p>Мене отсекогаш ми било тешко да најдам некој / некоја за дружење. Уште во детството ми се случија некои потешкотии. Јас бев таа која беше исмевана и дури и тепана од едно дете и од децата околу него. Девојчињата беа на нивна страна. И во средно продолжија проблемите. Тамо немаше тепање, туку само исмевање и груби шали на моја сметка. Некои се дружеа од корист и откако завршивме средно, нити сум се видела со некој од класот, ниту сум се чула. Не излагаме заедно (тие можеби си излагаат, ама јас никогаш не бев дел од нивното друштво и затоа не излагам со нив). Верувајте дека колку пати сум ги прашувала дали викендот што доаѓа ќе излагаат, а нивниот одговор беше: ,,незнам, ако излеземе ќе те викнеме“. Моја грешка беше што не најдов начин да запознаам други деца надвор од класот. Некако пасивна станав во таа смисла. Но децата си беа такви да озборуваат некого и да се дволични, нудат помош а после за помош ги нема.</p><p>Не се 100% некои луѓе виновни што немаат другар/другарка и пријател/пријателка. Некои едноставно не можат да прифатат дека не се сите луѓе исти како нив и дека си имаат поинаков начин на однесување (во смисла навики) и размислување. А и станале луѓето сурови, така што не треба да се префрла целосно вината на тој што нема другар/ другарка и пријател/ пријателка.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stojne, post: 370687, member: 5905"] Мене отсекогаш ми било тешко да најдам некој / некоја за дружење. Уште во детството ми се случија некои потешкотии. Јас бев таа која беше исмевана и дури и тепана од едно дете и од децата околу него. Девојчињата беа на нивна страна. И во средно продолжија проблемите. Тамо немаше тепање, туку само исмевање и груби шали на моја сметка. Некои се дружеа од корист и откако завршивме средно, нити сум се видела со некој од класот, ниту сум се чула. Не излагаме заедно (тие можеби си излагаат, ама јас никогаш не бев дел од нивното друштво и затоа не излагам со нив). Верувајте дека колку пати сум ги прашувала дали викендот што доаѓа ќе излагаат, а нивниот одговор беше: ,,незнам, ако излеземе ќе те викнеме“. Моја грешка беше што не најдов начин да запознаам други деца надвор од класот. Некако пасивна станав во таа смисла. Но децата си беа такви да озборуваат некого и да се дволични, нудат помош а после за помош ги нема. Не се 100% некои луѓе виновни што немаат другар/другарка и пријател/пријателка. Некои едноставно не можат да прифатат дека не се сите луѓе исти како нив и дека си имаат поинаков начин на однесување (во смисла навики) и размислување. А и станале луѓето сурови, така што не треба да се префрла целосно вината на тој што нема другар/ другарка и пријател/ пријателка. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луѓе без пријатели
На врв
Bottom