Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луѓе без пријатели
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="carica" data-source="post: 367598" data-attributes="member: 8226"><p>Мојот проблем е што секогаш ми завидувале,макар и во основно имав такви другарки ,не беа сите но загубив контакт заради далечината.Животот ми помина во преселби можи и заради тоа не остварив некоја група на пријатели .Во средно ги имав две знаев дека не ме сакаа ми копаа зад грб,всушност беа роднини,цело време бевме заедно и кога дојде време да одиме на факс јас пак го сменав градот и дознав се што ме озборувале полека полека ги избришав од мојот живот денес и да се најдиме не збораме.На факс со сите сум љубезна, ама некако сите се поделени во групи.Се дружам со 3 девојчиња меѓутоа не мислам дека ќе останеме во контакт после факултет.Затоа што се дружиме само на факс и некогаш на кафе.Имам и др.другарка веќе две години ама не мислма дека ми посакува добро секогаш како да се бори со мене ,ако јас имам нешто таа следнио ден мора да има дупло.Да можеби сум наивна повлечена и сето тоа придонесува ама едно сум сигурна дека јас немам лошо срце.Имаше моменти кога помислував ме мразат заради тоа што учам,сум поубава од нив можам да си дозволам што сакам,дури пробав да не се дотерувам толку со надеж дека ќе ме прифатат ама ништо не се смени.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carica, post: 367598, member: 8226"] Мојот проблем е што секогаш ми завидувале,макар и во основно имав такви другарки ,не беа сите но загубив контакт заради далечината.Животот ми помина во преселби можи и заради тоа не остварив некоја група на пријатели .Во средно ги имав две знаев дека не ме сакаа ми копаа зад грб,всушност беа роднини,цело време бевме заедно и кога дојде време да одиме на факс јас пак го сменав градот и дознав се што ме озборувале полека полека ги избришав од мојот живот денес и да се најдиме не збораме.На факс со сите сум љубезна, ама некако сите се поделени во групи.Се дружам со 3 девојчиња меѓутоа не мислам дека ќе останеме во контакт после факултет.Затоа што се дружиме само на факс и некогаш на кафе.Имам и др.другарка веќе две години ама не мислма дека ми посакува добро секогаш како да се бори со мене ,ако јас имам нешто таа следнио ден мора да има дупло.Да можеби сум наивна повлечена и сето тоа придонесува ама едно сум сигурна дека јас немам лошо срце.Имаше моменти кога помислував ме мразат заради тоа што учам,сум поубава од нив можам да си дозволам што сакам,дури пробав да не се дотерувам толку со надеж дека ќе ме прифатат ама ништо не се смени. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луѓе без пријатели
На врв
Bottom