Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луѓе без пријатели
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Viktor k" data-source="post: 129596" data-attributes="member: 1052"><p>Изместен е светов бре коа рече еден професор демек факултетот е најубавото место за создавање на пријателства јас му возвратив со следново : Вистинските пријатели ќе си ги видиш после факултетот коа нема да ти ѕвонат за тестови , што е скратено , како се решава некоја задача или слично! Далеку од тоа дека на факултет ќе стекнеш пријатели прво веќе скоро сите си имат свои кругови кои тешко се пробиват нели на некого од нив мора да си им трн во око сеедно поради што и да е! Професотот ме погледна чудно и ми рече дека грешам , но се докажа спротивното ете ќе дипломирам им се јавив јас на некој со ете што сум имал подобар контакт но што ете нив никаде ги нема пак значи едноставно неможе секогаш само еден да попушта , а другиот да се дига во воздух и ти да си секогаш тука за нив, а коа тебе ти треба нешто никој да нема. Можеби е доцна за тоа но вртам страна колку ме ценат толку и ќе ги ценам и онака негледам дека постои некој кој и на 00,00 би дошол ако ми треба.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Viktor k, post: 129596, member: 1052"] Изместен е светов бре коа рече еден професор демек факултетот е најубавото место за создавање на пријателства јас му возвратив со следново : Вистинските пријатели ќе си ги видиш после факултетот коа нема да ти ѕвонат за тестови , што е скратено , како се решава некоја задача или слично! Далеку од тоа дека на факултет ќе стекнеш пријатели прво веќе скоро сите си имат свои кругови кои тешко се пробиват нели на некого од нив мора да си им трн во око сеедно поради што и да е! Професотот ме погледна чудно и ми рече дека грешам , но се докажа спротивното ете ќе дипломирам им се јавив јас на некој со ете што сум имал подобар контакт но што ете нив никаде ги нема пак значи едноставно неможе секогаш само еден да попушта , а другиот да се дига во воздух и ти да си секогаш тука за нив, а коа тебе ти треба нешто никој да нема. Можеби е доцна за тоа но вртам страна колку ме ценат толку и ќе ги ценам и онака негледам дека постои некој кој и на 00,00 би дошол ако ми треба. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Луѓе без пријатели
На врв
Bottom