Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="сираче" data-source="post: 376208" data-attributes="member: 10752"><p>Дожд, ветре и отворен прозорец. Поубаво нешто во лето е само море/езеро и плажа. </p><p></p><p>Многу сум уморна Бади. Лежев на кревет скоро 4 саати и гледав во таванот. Не можев да спијам, а не можев ни да станам. А бев гладна. Порачав бургерче и да не заѕвонеше доставувачот мислам дека немаше сила што би ме кренала. Облеков пижама и седнав пред топче. Со една рака мацкам компирчиња во павлака, а со друга ти пишувам.</p><p></p><p>Некогаш многу дозволувам другите да влијаат на мене и нивното (не)расположение да ми го титне денот. </p><p>Шо човек ќе бев па, влегувам во просторија и до мене допира енергијата од сите во просторијата. Некој е лут, no problem, I feel it. Некој е весел, no problem, I feel it too. И така се враќам дома ко еден исцеден сунѓер. Ко сеа.</p><p></p><p>Да го смачкам бургеров сеа, пуштам нетфликс и исклучувам телефон. </p><p>Само сакам мир.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="сираче, post: 376208, member: 10752"] Дожд, ветре и отворен прозорец. Поубаво нешто во лето е само море/езеро и плажа. Многу сум уморна Бади. Лежев на кревет скоро 4 саати и гледав во таванот. Не можев да спијам, а не можев ни да станам. А бев гладна. Порачав бургерче и да не заѕвонеше доставувачот мислам дека немаше сила што би ме кренала. Облеков пижама и седнав пред топче. Со една рака мацкам компирчиња во павлака, а со друга ти пишувам. Некогаш многу дозволувам другите да влијаат на мене и нивното (не)расположение да ми го титне денот. Шо човек ќе бев па, влегувам во просторија и до мене допира енергијата од сите во просторијата. Некој е лут, no problem, I feel it. Некој е весел, no problem, I feel it too. И така се враќам дома ко еден исцеден сунѓер. Ко сеа. Да го смачкам бургеров сеа, пуштам нетфликс и исклучувам телефон. Само сакам мир. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom