Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 372028" data-attributes="member: 3001"><p>Postojat planini koi mozes da gi prekachis vo eden zdiv, ama ne sakas od principi. Postojat virchinja od voda koi gi zaobikoluvas od navika. No postojat lugje koi I koga molchite se razbirate.</p><p>Ne, ne mi nedostigas zasto tvoi se izborite I ogranichuvanjata. </p><p>Zosto bi mi nedostigal koga jas ne ti nedostigam?</p><p>Imam mnogu ubavo zborovi progoltano I mnogu loshi pogledi izbistreno. Si bil, si videl, si zemal sto si sakal I sto ti bilo potrebno.</p><p>Gi znaes moite kosmosi , gi znaes moite slobodi. Jas mozam da ziveam vo site formi na univerzumot no ne te pobaruvam.</p><p>Kosmosot go dava toa sto go barame. Jas baram mir vo vecnosta.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 372028, member: 3001"] Postojat planini koi mozes da gi prekachis vo eden zdiv, ama ne sakas od principi. Postojat virchinja od voda koi gi zaobikoluvas od navika. No postojat lugje koi I koga molchite se razbirate. Ne, ne mi nedostigas zasto tvoi se izborite I ogranichuvanjata. Zosto bi mi nedostigal koga jas ne ti nedostigam? Imam mnogu ubavo zborovi progoltano I mnogu loshi pogledi izbistreno. Si bil, si videl, si zemal sto si sakal I sto ti bilo potrebno. Gi znaes moite kosmosi , gi znaes moite slobodi. Jas mozam da ziveam vo site formi na univerzumot no ne te pobaruvam. Kosmosot go dava toa sto go barame. Jas baram mir vo vecnosta. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom