Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 366088" data-attributes="member: 2223"><p>Здраво дневниче, одамна ме нема.</p><p>Не знам дали тебе јас ти фалам ама мене од се по нешто ми фали периодов.</p><p>Ваков хаос не сум имала до сега, не знам колку слоја болка, тага и осаменост се наталожија во душава и дали ќе успеам барем еден од нив да исчистам. Не дека нема по некој зрак светлина но сепак се само на зрак се сведува, така по некој ситен мал блесок кој ме турка во денот.</p><p>Mи фали мир, ми фалат спокојни прошетки, ми фалат прошетки воопшто и тоа чувството на сигурност кое го снемав последиве месеци.</p><p>Ми фали убава мисла на изгрејсонце и убав сон во ноќите долги и тешки. Ми фали тон енергија за да ја минам зимава.</p><p>Претходната година ми украде толку многу што не знам колку наредни ќе бидат доволни за да се израмниме барем.</p><p>Уморна сум, толку многу сум уморна.</p><p>А сега доста беше жалење дневниче, се надевам ќе пишам скоро во подобри времиња за мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 366088, member: 2223"] Здраво дневниче, одамна ме нема. Не знам дали тебе јас ти фалам ама мене од се по нешто ми фали периодов. Ваков хаос не сум имала до сега, не знам колку слоја болка, тага и осаменост се наталожија во душава и дали ќе успеам барем еден од нив да исчистам. Не дека нема по некој зрак светлина но сепак се само на зрак се сведува, така по некој ситен мал блесок кој ме турка во денот. Mи фали мир, ми фалат спокојни прошетки, ми фалат прошетки воопшто и тоа чувството на сигурност кое го снемав последиве месеци. Ми фали убава мисла на изгрејсонце и убав сон во ноќите долги и тешки. Ми фали тон енергија за да ја минам зимава. Претходната година ми украде толку многу што не знам колку наредни ќе бидат доволни за да се израмниме барем. Уморна сум, толку многу сум уморна. А сега доста беше жалење дневниче, се надевам ќе пишам скоро во подобри времиња за мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom