Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ВинаНевина" data-source="post: 362236" data-attributes="member: 7435"><p>Не можам да издржам уште едно ЧАО. Чао што не знам колку ќе трае, чао после кое нема „Се гледаме утре“, проклето чао. </p><p>Ја мразам годинава. Најбедната што сум ја имала. Година што многу ми зеде, година на загуби, на болка, на солзи. Година на чао, година на збогум, година на „Ќе биде подобро“. Година на стравови, на исчекување, гризење перници пред спиење. </p><p>Не бев подготвена за толку удари наеднаш. Животов удира како во боксерски ринг, без милост, а јас не знам ни како да ги ставам боксерските ракавици. Се борат тие околу мене за да ме заштитат, а јас сум застанала на средината од рингот и само ги дочекувам ударите кои не успеале да ги сопрат. </p><p>Постои ли пауза во боксерски меч?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ВинаНевина, post: 362236, member: 7435"] Не можам да издржам уште едно ЧАО. Чао што не знам колку ќе трае, чао после кое нема „Се гледаме утре“, проклето чао. Ја мразам годинава. Најбедната што сум ја имала. Година што многу ми зеде, година на загуби, на болка, на солзи. Година на чао, година на збогум, година на „Ќе биде подобро“. Година на стравови, на исчекување, гризење перници пред спиење. Не бев подготвена за толку удари наеднаш. Животов удира како во боксерски ринг, без милост, а јас не знам ни како да ги ставам боксерските ракавици. Се борат тие околу мене за да ме заштитат, а јас сум застанала на средината од рингот и само ги дочекувам ударите кои не успеале да ги сопрат. Постои ли пауза во боксерски меч? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom