Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ВинаНевина" data-source="post: 362136" data-attributes="member: 7435"><p>Ох здраво дневнику, мој стар пријателе... </p><p>И тука се најдовме.</p><p>Се сеќаваш, престанав да ти пишувам тој 15ти Декември, кога ти ги искинав кориците, а тебе те стуткав и те фрлив во последната фиока од бирото. Знам дека си уште таму. Кога ја отворам фиоката ме гледаш викајќи да ја завршам таа последна реченица иако и двајцата го знаеме крајот. </p><p>И еве ме тука, после 10 години, ти пишувам од истата причина. Истата болка ме донесе кај тебе, истата празнина што ми го пара срцето. </p><p>Си се променил, сега си модерен, можам да пишувам без да ме заболат рацете, можам да те шарам со бои (додуша не знам, дали е дозволено на форумов, не читам правила знаеш)..... Но не можам да ти ги кинам кориците.</p><p>Она што можам е да ги полнам твоите страници со мои чувства. </p><p>Уште ми е тешко да го изговорам или напишам она што ме мачи, уште не можам да поверувам дека сето ова навистина се случува, но знам дека ти ќе ми помогнеш. Ти ветувам дека нема да го истурам гневот врз тебе повеќе, сега нема како.</p><p></p><p>Биди ми така...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ВинаНевина, post: 362136, member: 7435"] Ох здраво дневнику, мој стар пријателе... И тука се најдовме. Се сеќаваш, престанав да ти пишувам тој 15ти Декември, кога ти ги искинав кориците, а тебе те стуткав и те фрлив во последната фиока од бирото. Знам дека си уште таму. Кога ја отворам фиоката ме гледаш викајќи да ја завршам таа последна реченица иако и двајцата го знаеме крајот. И еве ме тука, после 10 години, ти пишувам од истата причина. Истата болка ме донесе кај тебе, истата празнина што ми го пара срцето. Си се променил, сега си модерен, можам да пишувам без да ме заболат рацете, можам да те шарам со бои (додуша не знам, дали е дозволено на форумов, не читам правила знаеш)..... Но не можам да ти ги кинам кориците. Она што можам е да ги полнам твоите страници со мои чувства. Уште ми е тешко да го изговорам или напишам она што ме мачи, уште не можам да поверувам дека сето ова навистина се случува, но знам дека ти ќе ми помогнеш. Ти ветувам дека нема да го истурам гневот врз тебе повеќе, сега нема како. Биди ми така... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom