Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 361522" data-attributes="member: 272"><p>Би пишал многу, но некако душата ми е исцрпена од зборови, поими и поенти. </p><p>По малку ми е кривно што постепено се оддалечувам од виртуелниов свет, што поради обврски, што поради погорново напишано и најмногу, поради изгубената доверба во човекот како човек. Се` повеќе се свртувам на Хобсовата идеја за волците и луѓето, поготово откако се уверив во живо од луѓето од кои и не очекував до таа мера дека ќе забегаат. Од друга страна секојдневните обврски не ми налагаат да се сконцентрирам подлабоко во суштината на „проблемот“ или пак некој што ќе ми каже - преголемото замарање, така да во последниве 6 месеци сум личност која не тактизира, туку го сече проблемот или го корне од суштина. </p><p>Објективноста ја сменив со внатрешна (авто)сугестија, толеранцијата ми е намалена не во смисла на избувливост, туку едноставно во кревање на раце од нештото ако истото нема суштинско значење да постои. Едноставно, кога ќе се навратам сега, немам многу време. Ниту за некакви полемики, ниту за „исправање криви дрини“, а уште повеќе за ликови со кои некогаш порано ми биле некаков центар на внимание, но во одреден сплет на околности веќе не се. И не ми е криво за потрошените неколку години во овој или оној форум. Се` си има свој позитивен исход. До одредена точка, де. </p><p>Не ветувам многу за понатаму, да не испадне после едно сум кажал, испаднало различно. Но некако се чувствувам дека ми е потребен одмор. </p><p>So says Saladin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 361522, member: 272"] Би пишал многу, но некако душата ми е исцрпена од зборови, поими и поенти. По малку ми е кривно што постепено се оддалечувам од виртуелниов свет, што поради обврски, што поради погорново напишано и најмногу, поради изгубената доверба во човекот како човек. Се` повеќе се свртувам на Хобсовата идеја за волците и луѓето, поготово откако се уверив во живо од луѓето од кои и не очекував до таа мера дека ќе забегаат. Од друга страна секојдневните обврски не ми налагаат да се сконцентрирам подлабоко во суштината на „проблемот“ или пак некој што ќе ми каже - преголемото замарање, така да во последниве 6 месеци сум личност која не тактизира, туку го сече проблемот или го корне од суштина. Објективноста ја сменив со внатрешна (авто)сугестија, толеранцијата ми е намалена не во смисла на избувливост, туку едноставно во кревање на раце од нештото ако истото нема суштинско значење да постои. Едноставно, кога ќе се навратам сега, немам многу време. Ниту за некакви полемики, ниту за „исправање криви дрини“, а уште повеќе за ликови со кои некогаш порано ми биле некаков центар на внимание, но во одреден сплет на околности веќе не се. И не ми е криво за потрошените неколку години во овој или оној форум. Се` си има свој позитивен исход. До одредена точка, де. Не ветувам многу за понатаму, да не испадне после едно сум кажал, испаднало различно. Но некако се чувствувам дека ми е потребен одмор. So says Saladin [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom