Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 358091" data-attributes="member: 1081"><p>Интересен почеток на 2017. Барем за мене.</p><p>Почнав да се дружам со ликови со кои не сум се дружел одамна. Многу одамна. Убаво е да видиш променети ликови, ликови кои почнале да гледаат позитивно на некои работи. Ти ствараат убава насмевка на лицето.</p><p>Полека полека сфатив дека е убаво што се оддалечив од некои личности, ама не сум сигурен дали е паметна идејата да се вратам назад. Размислувам и така и така. И не знам кој пат да го фатам. </p><p>Ми се допаѓа промената. Ми се допаѓа многу. Многу зрело размислување, за разлика од претходно. Убаво е да испаднеш и да знаеш дека имаш што муабет да си правиш, без филозофирања и без глупости кои не би функционирале во наредните 200 години. Зрел муабет. Ама навистина зрел.</p><p>И сега сум во средина на една улица, во два правци: назад и напред. И не знам кој пат да го фатам. Не сакам да бидам во средина, ами сакам да го фатам едниот или другиот пат. </p><p>Со лесни чекори, па ќе одлучиме.</p><p>And so it goes ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 358091, member: 1081"] Интересен почеток на 2017. Барем за мене. Почнав да се дружам со ликови со кои не сум се дружел одамна. Многу одамна. Убаво е да видиш променети ликови, ликови кои почнале да гледаат позитивно на некои работи. Ти ствараат убава насмевка на лицето. Полека полека сфатив дека е убаво што се оддалечив од некои личности, ама не сум сигурен дали е паметна идејата да се вратам назад. Размислувам и така и така. И не знам кој пат да го фатам. Ми се допаѓа промената. Ми се допаѓа многу. Многу зрело размислување, за разлика од претходно. Убаво е да испаднеш и да знаеш дека имаш што муабет да си правиш, без филозофирања и без глупости кои не би функционирале во наредните 200 години. Зрел муабет. Ама навистина зрел. И сега сум во средина на една улица, во два правци: назад и напред. И не знам кој пат да го фатам. Не сакам да бидам во средина, ами сакам да го фатам едниот или другиот пат. Со лесни чекори, па ќе одлучиме. And so it goes ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom