Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 357058" data-attributes="member: 3001"><p>Se prashuvam dali rabotite za koi nekoj ke mi rece deka nikogash nema da dojdat , sepak ke se pojavat nekogash. Dali ke se poglednat dva para oci vo nedogled i tivko vo nokta ke pravat bezkonecni muabeti? Dali ima smisla covek so zena da se spoi vo celina ili e samo praznenje na zivotinski nagoni? Dali ljubovta ima drugo ime osven ljubov? </p><p>Vo ocite svoi staream i dushata od srceto ja delam. Vo sonishtata samo koshmari i drugi dalecini. Kade si begam na son koga javeto se zaborava? Umorot teloto go sovladuva a umot ne moze da go sovlada. I mnogu dna dopiram a malku visochini krevam.I namesto potpora da bidam jas sum samo vejka na vetrot koja ja dopira zemjata i sekoj moment moze da se skrshi. Kade e patot koj popat go izgubiv pravecot.</p><p>Celta ne ja gledam nitu pristanisteto kade ke se odmoram so zatvoreni oci.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 357058, member: 3001"] Se prashuvam dali rabotite za koi nekoj ke mi rece deka nikogash nema da dojdat , sepak ke se pojavat nekogash. Dali ke se poglednat dva para oci vo nedogled i tivko vo nokta ke pravat bezkonecni muabeti? Dali ima smisla covek so zena da se spoi vo celina ili e samo praznenje na zivotinski nagoni? Dali ljubovta ima drugo ime osven ljubov? Vo ocite svoi staream i dushata od srceto ja delam. Vo sonishtata samo koshmari i drugi dalecini. Kade si begam na son koga javeto se zaborava? Umorot teloto go sovladuva a umot ne moze da go sovlada. I mnogu dna dopiram a malku visochini krevam.I namesto potpora da bidam jas sum samo vejka na vetrot koja ja dopira zemjata i sekoj moment moze da se skrshi. Kade e patot koj popat go izgubiv pravecot. Celta ne ja gledam nitu pristanisteto kade ke se odmoram so zatvoreni oci. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom