Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 356834" data-attributes="member: 3001"><p>Ima noki kako i ovaa nok koga ne mi trebaat zborovi osven tishina.Taa tishina sto mirisa na tebe, i koga ke gi zatvoram ocite da go cuvstvuvam tvojot pogled. Ima migovi vo ovaa ladna noemvriska nok koga mi e potrebna tvojata nasmevka skrishum da ja zdogledam i toplina da me oblee.</p><p>Ima temnina od koja ne se plasam samo pri pomislata na tvoeto postoenje. Ima sladok son za koj kopneam dodeka zaspivam stutkana vo klopce do tebe. Ima svetlina koja izvira od baknezot vo celo i koja mozam da ja trampam za site zvezdi na neboto vo nokva. Ima zbor koj se rabira i koga e premolcen. Ima nekoj koj e vo mislite i togash koga sum najosamena i shepnuva znaj ne si sama , postojam nekade ni blizu ni daleku , zatvori gi ocite i ke me vidish.Ti blagodaram za cel zivot.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 356834, member: 3001"] Ima noki kako i ovaa nok koga ne mi trebaat zborovi osven tishina.Taa tishina sto mirisa na tebe, i koga ke gi zatvoram ocite da go cuvstvuvam tvojot pogled. Ima migovi vo ovaa ladna noemvriska nok koga mi e potrebna tvojata nasmevka skrishum da ja zdogledam i toplina da me oblee. Ima temnina od koja ne se plasam samo pri pomislata na tvoeto postoenje. Ima sladok son za koj kopneam dodeka zaspivam stutkana vo klopce do tebe. Ima svetlina koja izvira od baknezot vo celo i koja mozam da ja trampam za site zvezdi na neboto vo nokva. Ima zbor koj se rabira i koga e premolcen. Ima nekoj koj e vo mislite i togash koga sum najosamena i shepnuva znaj ne si sama , postojam nekade ni blizu ni daleku , zatvori gi ocite i ke me vidish.Ti blagodaram za cel zivot. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom