Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 354622" data-attributes="member: 3001"><p>Na smrtnite odari ke dojdes i ke razberes se sto trebase da znaes a ne znaese. Ke se zablagodaris sto me sretna po patekite na zivotot isto kako sto jas sekoj den se zablagodaruvam. Bez solzi na neboto ke mi ja vidis dushata i ke znaes deka dobro sum i mirna sum. Bidi spokoen.Samo gi nasocuvash vetristata na zivotot na mojot grb, oslobodi se od griza i pusti me. Moram da se spremam dolg pat me ceka. Pa i samiot gledas deka sum vo znakot na golemoto spremanje i rascistuvanje vo zivotot. I komu mu e griza kade sum , so kogo sum i zoshto sum. Nikogas ne lipaj po mene za da ne me premislis i da se zaglavam megju sonot i javeto, megju zivotot i smrtta. Ima mnogu spremanja na nebesnite kocii. Lugjeto ko mene ne se lugje. Tie se samo alatki na svemirot da pravat ramnoteza na zemjata. I ti si kako mene, znaesh li? Ednas si vetiv nema da go pravam toa sto so tebe go pravam. Nema da poglednuvam ni mnogu odnapred ni mnogu odnazad. No ti me bockas ko shilo. Ist si ko majka mi, ke me prasa sto mislam a posle ke rece kako pa da ne...Ne me prashuvaj nikogas, ako pocnam da zboruvam ke te poludam...Vsushnost ne sakam da zboruvam. Ne e potrebno zasto imam posle griza na sovest. I togas dobrinata sekogash se granici so zloto.A zloto go imame site i ko pecat si go nosime. Egoto e zlo, a mokta go hrani egoto. Vo momenti na panika i moeto ego raste ko kvasec. Luda zena ke reces, no i vo ludosta ima troshki vistina.</p><p>P.S.Denes po vtor pat si gi jadam zborovite.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 354622, member: 3001"] Na smrtnite odari ke dojdes i ke razberes se sto trebase da znaes a ne znaese. Ke se zablagodaris sto me sretna po patekite na zivotot isto kako sto jas sekoj den se zablagodaruvam. Bez solzi na neboto ke mi ja vidis dushata i ke znaes deka dobro sum i mirna sum. Bidi spokoen.Samo gi nasocuvash vetristata na zivotot na mojot grb, oslobodi se od griza i pusti me. Moram da se spremam dolg pat me ceka. Pa i samiot gledas deka sum vo znakot na golemoto spremanje i rascistuvanje vo zivotot. I komu mu e griza kade sum , so kogo sum i zoshto sum. Nikogas ne lipaj po mene za da ne me premislis i da se zaglavam megju sonot i javeto, megju zivotot i smrtta. Ima mnogu spremanja na nebesnite kocii. Lugjeto ko mene ne se lugje. Tie se samo alatki na svemirot da pravat ramnoteza na zemjata. I ti si kako mene, znaesh li? Ednas si vetiv nema da go pravam toa sto so tebe go pravam. Nema da poglednuvam ni mnogu odnapred ni mnogu odnazad. No ti me bockas ko shilo. Ist si ko majka mi, ke me prasa sto mislam a posle ke rece kako pa da ne...Ne me prashuvaj nikogas, ako pocnam da zboruvam ke te poludam...Vsushnost ne sakam da zboruvam. Ne e potrebno zasto imam posle griza na sovest. I togas dobrinata sekogash se granici so zloto.A zloto go imame site i ko pecat si go nosime. Egoto e zlo, a mokta go hrani egoto. Vo momenti na panika i moeto ego raste ko kvasec. Luda zena ke reces, no i vo ludosta ima troshki vistina. P.S.Denes po vtor pat si gi jadam zborovite. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom