Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 354043" data-attributes="member: 2223"><p>Ништо ново и ништо добро од мене дневниче.</p><p>Лицево ми е изморено од тага а очиве од плачење.Периодов не личам на себеси, не сум ова јас.</p><p>Пробувам да нацрпам капка сила од утрото со секој минат ден но тешко е, не стасува. </p><p>На крајот од денот пак се осеќам безживотно, пак мртвило владее во мене а ноќите ми носат само несоници и кошмари.</p><p>Мирот ми изгледа толку непознато нешто и далечно за мене а толку потребно.</p><p>Тоа е, животот ни овојпат не ме поштеди од уште еден удар, напротив, безмилосно ме фрли на дното од каде не гледам излез.</p><p>Велат дека кога ќе го допреш дното тогаш си спремен да се вивнеш нагоре. Но како кога постојано ти ги кршат крилјата?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 354043, member: 2223"] Ништо ново и ништо добро од мене дневниче. Лицево ми е изморено од тага а очиве од плачење.Периодов не личам на себеси, не сум ова јас. Пробувам да нацрпам капка сила од утрото со секој минат ден но тешко е, не стасува. На крајот од денот пак се осеќам безживотно, пак мртвило владее во мене а ноќите ми носат само несоници и кошмари. Мирот ми изгледа толку непознато нешто и далечно за мене а толку потребно. Тоа е, животот ни овојпат не ме поштеди од уште еден удар, напротив, безмилосно ме фрли на дното од каде не гледам излез. Велат дека кога ќе го допреш дното тогаш си спремен да се вивнеш нагоре. Но како кога постојано ти ги кршат крилјата? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom