Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Beauty&amp;Beast" data-source="post: 351189" data-attributes="member: 6339"><p>Очигледно не сфаќаш што ми правиш?</p><p>Или поточно кажано, многу добро сфаќаш, и тоа го правиш намерно.</p><p>Али ако продолжиш со тоа твое понашање, ќе ме натераш да го прекршам ветувањето што ти го дадов, дека секогаш и покрај се' ќе бидам тука за тебе во животот.</p><p>Неможам веќе да ја поднесам психичката тортура што ми ја правиш, и тие психички удари што ми ги задаваш ... колку и да трпам, и да давам се' од себе ... еден ден ќе пукнам, се' си има граница.</p><p>Дури и мојата преголема толеранција си има граници.</p><p>Да во право си, можда сум мазохист, тоест не можда, туку сигурно, штом сето ова сеуште го трпам, друг човек да беше, оддамна ќе си заминеше.</p><p>Ама штом си решил намерно да си го уништиш животот ... твој избор, немам веќе сила да те разубедувам, ме исцеди психички тотално, а и секако неможам ништо да променам, кога веќе ти си го направил твојот (погрешен) избор.</p><p>Искрено, ти завидувам на индиферентноста ... а мислев нема поладнокрвен лик од мене, ама ти, ти си забегал тотално.</p><p>Што и да кажам веќе е џабе ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beauty&Beast, post: 351189, member: 6339"] Очигледно не сфаќаш што ми правиш? Или поточно кажано, многу добро сфаќаш, и тоа го правиш намерно. Али ако продолжиш со тоа твое понашање, ќе ме натераш да го прекршам ветувањето што ти го дадов, дека секогаш и покрај се' ќе бидам тука за тебе во животот. Неможам веќе да ја поднесам психичката тортура што ми ја правиш, и тие психички удари што ми ги задаваш ... колку и да трпам, и да давам се' од себе ... еден ден ќе пукнам, се' си има граница. Дури и мојата преголема толеранција си има граници. Да во право си, можда сум мазохист, тоест не можда, туку сигурно, штом сето ова сеуште го трпам, друг човек да беше, оддамна ќе си заминеше. Ама штом си решил намерно да си го уништиш животот ... твој избор, немам веќе сила да те разубедувам, ме исцеди психички тотално, а и секако неможам ништо да променам, кога веќе ти си го направил твојот (погрешен) избор. Искрено, ти завидувам на индиферентноста ... а мислев нема поладнокрвен лик од мене, ама ти, ти си забегал тотално. Што и да кажам веќе е џабе ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom