Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 350307" data-attributes="member: 229"><p>Се затворам во многу чуден агол од мозокот. Никогаш не бил посвесен, а поглуп.</p><p>Се дружам со сурово реални луѓе. Нивните зборови челичат и учат на спремност за секакви сценарија, ама болат до гола коска... ама челичат.</p><p>Предолго време имам живеено во свој свет, па овој ми е пречуден. Превртен. Некако незаштитен. Лош.</p><p>Од сите, најпоразителен е стравот дека не си или нема да си доволно добар. </p><p>Кога сработувам нешто, сработувам со намера да нема простор за конкуренција, макар притоа направила и пустош што ќе ме повлече на заминување. Прилично ретко работам со срце пошто не се откривам ни себе пред себе, а и тоа што го сработам така, не го споделувам. Себично го чувам со страв да не ме издаде дека сум уште само дете во душа. А, детето треба да се штити. Молчам пошто поинаку и не знам да се справам со светов и луѓето во него.</p><p>Имам јазли во желудник и празнини во мислите. Ги забележувам скршениците на скалите и жолтината на листовите сред лето.</p><p>Ако вака се гледа со очите на возрасните, вадете ми ги. Одвратни се.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 350307, member: 229"] Се затворам во многу чуден агол од мозокот. Никогаш не бил посвесен, а поглуп. Се дружам со сурово реални луѓе. Нивните зборови челичат и учат на спремност за секакви сценарија, ама болат до гола коска... ама челичат. Предолго време имам живеено во свој свет, па овој ми е пречуден. Превртен. Некако незаштитен. Лош. Од сите, најпоразителен е стравот дека не си или нема да си доволно добар. Кога сработувам нешто, сработувам со намера да нема простор за конкуренција, макар притоа направила и пустош што ќе ме повлече на заминување. Прилично ретко работам со срце пошто не се откривам ни себе пред себе, а и тоа што го сработам така, не го споделувам. Себично го чувам со страв да не ме издаде дека сум уште само дете во душа. А, детето треба да се штити. Молчам пошто поинаку и не знам да се справам со светов и луѓето во него. Имам јазли во желудник и празнини во мислите. Ги забележувам скршениците на скалите и жолтината на листовите сред лето. Ако вака се гледа со очите на возрасните, вадете ми ги. Одвратни се. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom