Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 348595" data-attributes="member: 1970"><p>Викенд. Конечно.</p><p>Едвај го дочекав како и секој викенд што го чекам. </p><p>Ги бројам деновите од понеделник до петок.</p><p>Ги бројам саатите на работа.</p><p>Минутите до саат.</p><p>Месеците до одмор. </p><p>Потребен ми е.</p><p>Се чувствувам уморна и исцрпена.</p><p>Пред малку бев во град да си купам нешто(одамна не сум си дозволила ништо ново на прво место се сметките.)</p><p>Толку луѓе,врева, гужва.</p><p>Едвај чекав дома да си дојдам да земам некоја книга и да се изгубам во неа.</p><p>Сакам да сум со луѓе,обожавам.Ама гужви ме замараат.</p><p>Освен што сум така уморна,задоволна сум.</p><p>Со се што ми се случува,задоволна сум со себе и со она што го имам.А имам премногу. </p><p>Прекрасно дете, добри пријатели, се имам себе, премногу додворувачи од кои никој не ме интересира.</p><p>Тие што ми го крадат вниманието се поинакви од останатите.И пошто ме води разумот дека срцево ми е сосем откачено,сеуште сум сингл.Yeeeeeah.</p><p>Убаво ми е.</p><p>И затоа што е така вечерва ќе се изгубам во некој роман,под ќебе на мојот ххl кауч.</p><p>Ве бакнувам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 348595, member: 1970"] Викенд. Конечно. Едвај го дочекав како и секој викенд што го чекам. Ги бројам деновите од понеделник до петок. Ги бројам саатите на работа. Минутите до саат. Месеците до одмор. Потребен ми е. Се чувствувам уморна и исцрпена. Пред малку бев во град да си купам нешто(одамна не сум си дозволила ништо ново на прво место се сметките.) Толку луѓе,врева, гужва. Едвај чекав дома да си дојдам да земам некоја книга и да се изгубам во неа. Сакам да сум со луѓе,обожавам.Ама гужви ме замараат. Освен што сум така уморна,задоволна сум. Со се што ми се случува,задоволна сум со себе и со она што го имам.А имам премногу. Прекрасно дете, добри пријатели, се имам себе, премногу додворувачи од кои никој не ме интересира. Тие што ми го крадат вниманието се поинакви од останатите.И пошто ме води разумот дека срцево ми е сосем откачено,сеуште сум сингл.Yeeeeeah. Убаво ми е. И затоа што е така вечерва ќе се изгубам во некој роман,под ќебе на мојот ххl кауч. Ве бакнувам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom