Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 341938" data-attributes="member: 272"><p>Passed down to you...</p><p>Much has happened овие 2 месеци од новава година... </p><p>Од моето целосно оттуѓување од друштвата, до проблемите што ми се накалемија пост-испитум-фестум. Сам сум си виновен. Буквално за се`. Иам една порака онака на минатиот „јас“ да си испратам, а тоа е - „не го прави оноа што не си кадар да го соџвакаш“. Повторно за погрешни клучни избори. Па макар и милион шанси да ми се дадат да го исправам нештото, сепак напорот е неиздржлив. </p><p>Искрено им симнувам капа на луѓе кои ја имаат моќта да изучуваат предмети кои изискуваат голем фонд на филозофирање. Мојот ум е многу поедноставен - straight to the point. Навистина многу лош почеток на годината. По неколкукратниот помор на одредени светски легенди, како и блиски личности, некако многу песимистички го перцепирам светов. Од игнорантноста на масите иако одамна веќе не сум изненаден, сега по малку ме фаќа страв колку многу лесно можат да бидат изманипулирани со само една иницијална каписла. Несигурноста како и по малку и враќањето на природната состојба на човештвото (според Хобс), ми долева еден вид на мизантропија против која секогаш сум бил поборник, но сега некако ми е многу блиска. Лимбо ситуација, прочитани книги без некое посебно уживање, испиено вино без вкус, слики без тон. Trapped inside this octavarium! </p><p>So says Saladin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 341938, member: 272"] Passed down to you... Much has happened овие 2 месеци од новава година... Од моето целосно оттуѓување од друштвата, до проблемите што ми се накалемија пост-испитум-фестум. Сам сум си виновен. Буквално за се`. Иам една порака онака на минатиот „јас“ да си испратам, а тоа е - „не го прави оноа што не си кадар да го соџвакаш“. Повторно за погрешни клучни избори. Па макар и милион шанси да ми се дадат да го исправам нештото, сепак напорот е неиздржлив. Искрено им симнувам капа на луѓе кои ја имаат моќта да изучуваат предмети кои изискуваат голем фонд на филозофирање. Мојот ум е многу поедноставен - straight to the point. Навистина многу лош почеток на годината. По неколкукратниот помор на одредени светски легенди, како и блиски личности, некако многу песимистички го перцепирам светов. Од игнорантноста на масите иако одамна веќе не сум изненаден, сега по малку ме фаќа страв колку многу лесно можат да бидат изманипулирани со само една иницијална каписла. Несигурноста како и по малку и враќањето на природната состојба на човештвото (според Хобс), ми долева еден вид на мизантропија против која секогаш сум бил поборник, но сега некако ми е многу блиска. Лимбо ситуација, прочитани книги без некое посебно уживање, испиено вино без вкус, слики без тон. Trapped inside this octavarium! So says Saladin... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom