Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 335115" data-attributes="member: 3001"><p>Кога губиш пријател губиш дел од себе. Но не можеш ништо да менуваш, тоа се чувствува, се одалечувате полека неприметно. Се трудиш да го доближиш со мислите кон себе, но тој си оди по својот пат. На момент се чувствувам ко кондом, обострано задоволство и канта...</p><p>И свесна сум никогаш нема да биде како порано, долги разговори, се чувствувате кога некој од вас е тажен...се слушате во секое слободно време, се смеете , плачете заедно, си шепкате тајни кои никој не ги знае...Те познава повеќе од самата што се познаваш, го знае секој магичен збор за да се насмееш</p><p>И не ти е ниту маж, ниту љубовник, само една машка половина од тебе која одсекогаш си ја барала, си ја спознала и си ја изгубила тивко, нечујно...</p><p>Стојам немо, нечујно , не те препознавам. Ти го чувствувам студенилото кое ме заледува, ме боли. Ме болиш. Поминуваат флешови на се што беше наше и сфаќам се беше убав сон, само сон и ништо повеќе од тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 335115, member: 3001"] Кога губиш пријател губиш дел од себе. Но не можеш ништо да менуваш, тоа се чувствува, се одалечувате полека неприметно. Се трудиш да го доближиш со мислите кон себе, но тој си оди по својот пат. На момент се чувствувам ко кондом, обострано задоволство и канта... И свесна сум никогаш нема да биде како порано, долги разговори, се чувствувате кога некој од вас е тажен...се слушате во секое слободно време, се смеете , плачете заедно, си шепкате тајни кои никој не ги знае...Те познава повеќе од самата што се познаваш, го знае секој магичен збор за да се насмееш И не ти е ниту маж, ниту љубовник, само една машка половина од тебе која одсекогаш си ја барала, си ја спознала и си ја изгубила тивко, нечујно... Стојам немо, нечујно , не те препознавам. Ти го чувствувам студенилото кое ме заледува, ме боли. Ме болиш. Поминуваат флешови на се што беше наше и сфаќам се беше убав сон, само сон и ништо повеќе од тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom