Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 330312" data-attributes="member: 229"><p>Диар Дајари(а).</p><p>Ме фатил толку мрзоволен период, што буквално од завчера отварам да пишам и се откажувам.</p><p>На моменти е ко мозоков да не ми ни функционира, освен за основни работи.</p><p>Гледам пишуваат идеи, замисли, размислувања, а јас сум буквално празна.</p><p>Ко да се плашам да размислувам. Се сепнувам на половина мисла, па го вртам вниманието кон нешто друго. И постојано е така. Не сум способна да направам муабет со луѓе, досадна сум. Само седам во нивно друштво и зјапам буквално низ нив, правејќи се дека разбирам. Побогу, немам направено муабет со внатрешниов мој глас, нешто што мислев е речиси невозможно. И тој заспал и не ме кара што сум ко некој социопат.</p><p>Мислев подобро функционирам на дожд, ама ете...ретко што ми е смешно деновиве, немам веќе никаква емпатија кон туѓи проблеми, ни па способност да вратам на хумористичен муабет, рефлекси - нула, читам свашта, а речиси ништо не запомнувам од тоа. Милина бе. Растение.</p><p>А, сакам да слушам приказни и да се вклучам во разговори, но имам некоја ментална блокада што не ми го дозволува тоа.</p><p>Одбивам да помислам и на причината за сето ова. Ако е таа, пресмешна е, ама нели...кој има време да мисли тоа ли е? Терај дури не се уништиш.</p><p>Просто немогуче како работи, до вчера небитни, знаат да ти го пореметат сиот тек.</p><p></p><p>Еве, ова се првите подолги реченици што успеав да ги склопам целосно неделава.</p><p>Као, нели, после (себе)признание следела промената...</p><p>Напредок! <span style="font-size: 10px">(и братот)</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 330312, member: 229"] Диар Дајари(а). Ме фатил толку мрзоволен период, што буквално од завчера отварам да пишам и се откажувам. На моменти е ко мозоков да не ми ни функционира, освен за основни работи. Гледам пишуваат идеи, замисли, размислувања, а јас сум буквално празна. Ко да се плашам да размислувам. Се сепнувам на половина мисла, па го вртам вниманието кон нешто друго. И постојано е така. Не сум способна да направам муабет со луѓе, досадна сум. Само седам во нивно друштво и зјапам буквално низ нив, правејќи се дека разбирам. Побогу, немам направено муабет со внатрешниов мој глас, нешто што мислев е речиси невозможно. И тој заспал и не ме кара што сум ко некој социопат. Мислев подобро функционирам на дожд, ама ете...ретко што ми е смешно деновиве, немам веќе никаква емпатија кон туѓи проблеми, ни па способност да вратам на хумористичен муабет, рефлекси - нула, читам свашта, а речиси ништо не запомнувам од тоа. Милина бе. Растение. А, сакам да слушам приказни и да се вклучам во разговори, но имам некоја ментална блокада што не ми го дозволува тоа. Одбивам да помислам и на причината за сето ова. Ако е таа, пресмешна е, ама нели...кој има време да мисли тоа ли е? Терај дури не се уништиш. Просто немогуче како работи, до вчера небитни, знаат да ти го пореметат сиот тек. Еве, ова се првите подолги реченици што успеав да ги склопам целосно неделава. Као, нели, после (себе)признание следела промената... Напредок! [SIZE=2](и братот)[/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom