Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Метаморф" data-source="post: 330146" data-attributes="member: 5794"><p>Драг дневниче,ретко ти се обраќам ама кога го правам тоа го правам пак од истата причина,дека сепак можеби еден ден ќе бидам како тебе,дека ќе немам проблеми и ќе можам да ги слушам и туѓите.Ама како и кога?Секој ден од улица на улица шетам да си ја бистрам главата,со кутијата цигари во едниот џеб и надежта во другиот.Во чии животи влегувам јас и кој го пуштам во мојот...Пробав да се изолирам од мнозината,само јас и овие четири ѕида.Но пак не оди,пак нешто ми треба и ме влече надвор,но ни знам што ми треба ни што да барам.Сакам само сам на себе да сум си доволен а луѓето да ги гледам како времето,научив како,ама не можам.Каква е таа љубов што ми треба а ме убива,зошто патот кон тоа што го сакаш е како да трчаш по скалила во сон?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Метаморф, post: 330146, member: 5794"] Драг дневниче,ретко ти се обраќам ама кога го правам тоа го правам пак од истата причина,дека сепак можеби еден ден ќе бидам како тебе,дека ќе немам проблеми и ќе можам да ги слушам и туѓите.Ама како и кога?Секој ден од улица на улица шетам да си ја бистрам главата,со кутијата цигари во едниот џеб и надежта во другиот.Во чии животи влегувам јас и кој го пуштам во мојот...Пробав да се изолирам од мнозината,само јас и овие четири ѕида.Но пак не оди,пак нешто ми треба и ме влече надвор,но ни знам што ми треба ни што да барам.Сакам само сам на себе да сум си доволен а луѓето да ги гледам како времето,научив како,ама не можам.Каква е таа љубов што ми треба а ме убива,зошто патот кон тоа што го сакаш е како да трчаш по скалила во сон? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom