Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 328492" data-attributes="member: 1081"><p>Полека полека почнаа да се откриваат оние коишто секогаш биле тука за тебе. Порано ли е, покасно ли е .. не е важно. Важно е кога-тогаш да им го видеш вистинското лице.</p><p>Интересно е како добиваш многу позитивни зборови кога си со нив, како ти си ваков ти си онаков, ти го знаеш ова, ти го умееш она, е арно ама од коа ке а киднеш некое време, почнуваат да ти јадат гoмнa позади грб. Не, не чини тоа. Кажи си тоа што сакаш да го кажиш пред мене, во лице.</p><p>Аманте бе, зошто секогаш се потпирам на некои такви идиоти? Зошто на крај неочекувано ти забиваат нож во грб, и најтрагично, зошто мора да го разбереш тоа од другар? Зошто бе така? Кај отиде она другарство, што кога излевавме се смеевме ко луди, се зафркававме на сопствена сметка? Зошто изумира тоа бре луѓе? Не беше ли тоа најдобрата причина зошто да имаш <strong>другари</strong>? </p><p>Гледам дека се е сменето. Вистина, веќе не можам да верувам на никој. А верував на многу луѓе, на многу, а најмногу на оние кои ми го свртеа грбот. Го гледаш тоа и остануваш со подзината уста .. како може нешто такво да се случи .. каде е онаа блискост, оној муабет за кој само <strong>ти го знаеш</strong>. Не, за жал .. не постои тоа веќе. Моментално само на две личности можам да се потпрам. Еден е другар кој никогаш не ми зборел зад грб, и кој го знам како дише, а другиот е девојка ми. Колку се каам само што и се лутев порано за работи кои се случуваа и се случуваат до ден денес. Будала. Си беше целосно во право девојчето, ама јас тврдоглав, не, не е така како што велиш. И се лутев непотребно. Сега гледам дека е во право, и и се извинив, а таа само се насмеа .. и ми рече Те сакам, не треба да ми се извинуваш, мило ми е што виде со свои очи.</p><p></p><p>До нареден пат, let there be some better times.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 328492, member: 1081"] Полека полека почнаа да се откриваат оние коишто секогаш биле тука за тебе. Порано ли е, покасно ли е .. не е важно. Важно е кога-тогаш да им го видеш вистинското лице. Интересно е како добиваш многу позитивни зборови кога си со нив, како ти си ваков ти си онаков, ти го знаеш ова, ти го умееш она, е арно ама од коа ке а киднеш некое време, почнуваат да ти јадат гoмнa позади грб. Не, не чини тоа. Кажи си тоа што сакаш да го кажиш пред мене, во лице. Аманте бе, зошто секогаш се потпирам на некои такви идиоти? Зошто на крај неочекувано ти забиваат нож во грб, и најтрагично, зошто мора да го разбереш тоа од другар? Зошто бе така? Кај отиде она другарство, што кога излевавме се смеевме ко луди, се зафркававме на сопствена сметка? Зошто изумира тоа бре луѓе? Не беше ли тоа најдобрата причина зошто да имаш [B]другари[/B]? Гледам дека се е сменето. Вистина, веќе не можам да верувам на никој. А верував на многу луѓе, на многу, а најмногу на оние кои ми го свртеа грбот. Го гледаш тоа и остануваш со подзината уста .. како може нешто такво да се случи .. каде е онаа блискост, оној муабет за кој само [B]ти го знаеш[/B]. Не, за жал .. не постои тоа веќе. Моментално само на две личности можам да се потпрам. Еден е другар кој никогаш не ми зборел зад грб, и кој го знам како дише, а другиот е девојка ми. Колку се каам само што и се лутев порано за работи кои се случуваа и се случуваат до ден денес. Будала. Си беше целосно во право девојчето, ама јас тврдоглав, не, не е така како што велиш. И се лутев непотребно. Сега гледам дека е во право, и и се извинив, а таа само се насмеа .. и ми рече Те сакам, не треба да ми се извинуваш, мило ми е што виде со свои очи. До нареден пат, let there be some better times. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom