Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aleksis" data-source="post: 328136" data-attributes="member: 2736"><p>Ќе раскажам многу клише муабет ама гајле ми е. </p><p>Во последно време секаде околу мене се прави муабет за свадби, за заеднички живот со партнерот, за создавање фамилија... И сите изгледаат толку спремни за тоа што дури и ми е чудно. </p><p>Па до вчера дремевме на клупа во парк, слушавме Jon Lajoie и се смеевме ко зелени, крадевме чаши за текила од дискотека и ги собиравме зашо ''ќе се најдат''. Девојките плачевме на романтики и филмови со кучиња, плачевме за се и сешто впрочем. Сликите што ги правевме се делеа на: слика за на фб и слики за во архивата. Видеата беа исклучиво за во архива.</p><p>Се расправавме за глупости, се препиравме за бесмислици, но убаво ни беше. Преубаво.</p><p>А сега, гледаме венчаници на нет, и невестински фризури. Муабети за моментот кога ќе клекнеш пред неа, и како да биде по оригинален. Муабети за традиционална свадба или не, и дали на свекорот и свекрвата ќе им се обраќаш со тато и мамо...</p><p>Неможам да се најдам во сето тоа. Неможам ни да мислам на сето тоа, па си ќутам. Одвреме навреме ќе сменам тема: Еј памтиш лани коа бевме... ама за кратко. Неможам да се вклопам, да се снајдам, да дадам совет, да дадам мое мислење. Се чувствувам изгубено и чувствувам дека полека ги губам личностите со кои сум имала минато, и многу ми фали тоа време. </p><p>Се повеќе сакам да шетам сама на кеј. Сама со кучето. Барем не ми збори за свадбени декорации во рестораните.</p><p>Незнам ни дали некогаш ќе бидам спремна за сето тоа. Се плашам...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksis, post: 328136, member: 2736"] Ќе раскажам многу клише муабет ама гајле ми е. Во последно време секаде околу мене се прави муабет за свадби, за заеднички живот со партнерот, за создавање фамилија... И сите изгледаат толку спремни за тоа што дури и ми е чудно. Па до вчера дремевме на клупа во парк, слушавме Jon Lajoie и се смеевме ко зелени, крадевме чаши за текила од дискотека и ги собиравме зашо ''ќе се најдат''. Девојките плачевме на романтики и филмови со кучиња, плачевме за се и сешто впрочем. Сликите што ги правевме се делеа на: слика за на фб и слики за во архивата. Видеата беа исклучиво за во архива. Се расправавме за глупости, се препиравме за бесмислици, но убаво ни беше. Преубаво. А сега, гледаме венчаници на нет, и невестински фризури. Муабети за моментот кога ќе клекнеш пред неа, и како да биде по оригинален. Муабети за традиционална свадба или не, и дали на свекорот и свекрвата ќе им се обраќаш со тато и мамо... Неможам да се најдам во сето тоа. Неможам ни да мислам на сето тоа, па си ќутам. Одвреме навреме ќе сменам тема: Еј памтиш лани коа бевме... ама за кратко. Неможам да се вклопам, да се снајдам, да дадам совет, да дадам мое мислење. Се чувствувам изгубено и чувствувам дека полека ги губам личностите со кои сум имала минато, и многу ми фали тоа време. Се повеќе сакам да шетам сама на кеј. Сама со кучето. Барем не ми збори за свадбени декорации во рестораните. Незнам ни дали некогаш ќе бидам спремна за сето тоа. Се плашам... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom