Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 327148" data-attributes="member: 1867"><p>Животот под кирија е неподнослив особено ако си со темпераментни, немирни, хиперактивни и љубопитни деца, особено ако за седум години се имаш селено повеќе од десет пати и ако немаш пари за да си дозволиш убав и пристоен дом и живееш во секакви дупки и особено ако и газдите живеат во ист двор.</p><p>Две недели сум тука, а веќе размислувам да си одам. И ке си одам и се ке им кажам, нема да бидам ниту љубезна , ниту фина. Ке го пуштам на слобода нај лошото од мене, кое најверојатно е и најсилниот дел од мене. До сега верував во човековата добрина, во добрината воопшто - веќе не верувам, не ни сакам да верувам. Ставам точка. ТОЧКА! Т О Ч К А !!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 327148, member: 1867"] Животот под кирија е неподнослив особено ако си со темпераментни, немирни, хиперактивни и љубопитни деца, особено ако за седум години се имаш селено повеќе од десет пати и ако немаш пари за да си дозволиш убав и пристоен дом и живееш во секакви дупки и особено ако и газдите живеат во ист двор. Две недели сум тука, а веќе размислувам да си одам. И ке си одам и се ке им кажам, нема да бидам ниту љубезна , ниту фина. Ке го пуштам на слобода нај лошото од мене, кое најверојатно е и најсилниот дел од мене. До сега верував во човековата добрина, во добрината воопшто - веќе не верувам, не ни сакам да верувам. Ставам точка. ТОЧКА! Т О Ч К А !!! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom