Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 315608" data-attributes="member: 1553"><p>Абе дневник, </p><p>ја веќе кажав шо имав во друга тема каде што сметам дека цензурираната вулгарност е прифатлива за да не ги пишувам тоа тука.</p><p>Иронично, ме стигна тоа од кое највеќе се плашев. </p><p>Ха, барем сега знам дека не сум посвоена. (*хистерично смеење*)</p><p>Туку, што сакав да кажам...</p><p>Ааа да. Стварно се откривале вистинските лица на луѓето преку постапките бе. Villains can't be victims in this story. Or hypocrites.</p><p>Едноставно на некои нешта мора да им се стави крај. А може и на сите, јас нема да се бунам.</p><p>Инаку, утре е петгодишнина од смртта на една од моите најмили личности. Мислам дека никогаш нема да успеам да го преболам фактот што не кажав збогум, или пак да ја избришам таа слика од сеќавањето. </p><p>Животот е таков. Денес те има, утре не.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 315608, member: 1553"] Абе дневник, ја веќе кажав шо имав во друга тема каде што сметам дека цензурираната вулгарност е прифатлива за да не ги пишувам тоа тука. Иронично, ме стигна тоа од кое највеќе се плашев. Ха, барем сега знам дека не сум посвоена. (*хистерично смеење*) Туку, што сакав да кажам... Ааа да. Стварно се откривале вистинските лица на луѓето преку постапките бе. Villains can't be victims in this story. Or hypocrites. Едноставно на некои нешта мора да им се стави крај. А може и на сите, јас нема да се бунам. Инаку, утре е петгодишнина од смртта на една од моите најмили личности. Мислам дека никогаш нема да успеам да го преболам фактот што не кажав збогум, или пак да ја избришам таа слика од сеќавањето. Животот е таков. Денес те има, утре не. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom