Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 309797" data-attributes="member: 1970"><p>Старите легенди велат дека вечерва на полноќ се отвора небото и дека се појавувал Бог,се замислувало желба и таа желба се исполнувала...</p><p>Верувам во Бога..Ќе чекам вечерва,не да замислам нешто туку да се заблагодарам само.Лично.Да му кажам дека сум среќна што го имам сето она што го имам.Што секогаш е со мене и не ме напушта ни во најголемата невоља.</p><p>Што ми го даде најголемото богатство на светов моето синче.</p><p>И што се уште живеам..Што ми го покажа животот од еден сосем друг незгоден агол,што ме направи посилна и поцврста него што некогаш бев... </p><p>И што се уште верувам дека можам да го променат светот,што се надевам дека ќе бидам за некого ангелот спасител како сите оние ангели кои ми светеа мене како ѕвезди,што можам и способна сум да љубам,така безусловно и слободно..</p><p>Да му заблагодарам за сите луѓе кои ме пратеа и сеуште ме пратат на патот..</p><p>Ќе го отворам срцето и ќе му го подарам..А потоа можеби во сонот ќе го видам и него,тој што ми го одзема здивот...</p><p>Можеби сето ова звучи патетично,но благодарна сум.</p><p>А желба..Само една..Да ми остане срцето отворено да можам целиот свет да го сокријам во него..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 309797, member: 1970"] Старите легенди велат дека вечерва на полноќ се отвора небото и дека се појавувал Бог,се замислувало желба и таа желба се исполнувала... Верувам во Бога..Ќе чекам вечерва,не да замислам нешто туку да се заблагодарам само.Лично.Да му кажам дека сум среќна што го имам сето она што го имам.Што секогаш е со мене и не ме напушта ни во најголемата невоља. Што ми го даде најголемото богатство на светов моето синче. И што се уште живеам..Што ми го покажа животот од еден сосем друг незгоден агол,што ме направи посилна и поцврста него што некогаш бев... И што се уште верувам дека можам да го променат светот,што се надевам дека ќе бидам за некого ангелот спасител како сите оние ангели кои ми светеа мене како ѕвезди,што можам и способна сум да љубам,така безусловно и слободно.. Да му заблагодарам за сите луѓе кои ме пратеа и сеуште ме пратат на патот.. Ќе го отворам срцето и ќе му го подарам..А потоа можеби во сонот ќе го видам и него,тој што ми го одзема здивот... Можеби сето ова звучи патетично,но благодарна сум. А желба..Само една..Да ми остане срцето отворено да можам целиот свет да го сокријам во него.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom