Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 298648" data-attributes="member: 2223"><p>Здраво дневнику..</p><p>Ноќва ја минувам на балкон.Покрај мене полна пепељара цигари,чаша вино и тишината која само ветрот ја разнесува.</p><p>Но ми годи и ветрот и тишината и мојата осаменост,дури и студот не ми пречи што е чудно зошто сум многу зимурлива по природа.</p><p>Размислувам за се што ми се случи последниве неколку месеци,анализирам,ми се враќаат некои сенки и духови од минатото,си отварам стари рани кои страшно болат...и се уништувам,веќе не се препознавам,не сум ни половина од онаа која некогаш бев.Уствари баш тоа е проблемот,што уште се рани,незацелени,само навидум залечени.Но ќе заздрават знам,на добар пат сум,се повеќе сум силна и се надевам дека за некое време ќе останат само лузни на нивното место.Тој ден кога спомените ќе измамат само насмевка кај мене а не солза,тој ден кога ќе влезам во пораки и ќе читам без да чувствувам како се грчи секој дел од мене,тој ден кога нема да имам веќе никаква емоција за него и ќе ми се врати мирот кој го изгубив ...тој ден ќе биде второ раѓање за мене.</p><p>И време е за тоа после толку умирања.</p><p>Во моментов и уличните светла згаснаа,не паметам кога било вака мрачно,но ќе продолжам да седам,најверојатно и ќе ме раздени тука.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 298648, member: 2223"] Здраво дневнику.. Ноќва ја минувам на балкон.Покрај мене полна пепељара цигари,чаша вино и тишината која само ветрот ја разнесува. Но ми годи и ветрот и тишината и мојата осаменост,дури и студот не ми пречи што е чудно зошто сум многу зимурлива по природа. Размислувам за се што ми се случи последниве неколку месеци,анализирам,ми се враќаат некои сенки и духови од минатото,си отварам стари рани кои страшно болат...и се уништувам,веќе не се препознавам,не сум ни половина од онаа која некогаш бев.Уствари баш тоа е проблемот,што уште се рани,незацелени,само навидум залечени.Но ќе заздрават знам,на добар пат сум,се повеќе сум силна и се надевам дека за некое време ќе останат само лузни на нивното место.Тој ден кога спомените ќе измамат само насмевка кај мене а не солза,тој ден кога ќе влезам во пораки и ќе читам без да чувствувам како се грчи секој дел од мене,тој ден кога нема да имам веќе никаква емоција за него и ќе ми се врати мирот кој го изгубив ...тој ден ќе биде второ раѓање за мене. И време е за тоа после толку умирања. Во моментов и уличните светла згаснаа,не паметам кога било вака мрачно,но ќе продолжам да седам,најверојатно и ќе ме раздени тука. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom