Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 298339" data-attributes="member: 1970"><p>Понекогаш размислуваме премногу.Барем јас така.Едно банално нешто го разгледувам од сите страни и ќошиња,ќе го отворам и распарчам се додека не остане ништо од сето тоа.</p><p>И кога ќе се откажам си доаѓа решението само од себе.</p><p>Чудно нели?</p><p>Чудно е како функционира универзумот во нас.</p><p>Бурни денови со многу паѓања и станувања.</p><p>Онака навидум без врска но со поука.</p><p>Предавањата ми успеваат се подобро и подобро.</p><p>Скоро и заборавив дека имав социјална фобија.</p><p>Сигурноста и самодовербата ми се враќаат полека но сигурно и се појасно ми е каде и што сакам.</p><p>Некои стари шеми ме мачат сеуште,но и на тоа ќе му дојде крајот.</p><p>Тој..успевам да не му обрнувам внимание.И некако чинам ја губи моќта над мене.</p><p>Успевам да останам присебна кога е во моја близина иако изгледа како некое совршенство.Изгледа...ебено добро.Како да е извајан од рацете на Микеланџело и така неверојатно силно ме влече кон себе со својата харизма и рокерскиот bad boy стил.</p><p>Но има време и за тоа.</p><p>Интересно е што запознавам луѓе кои се на истиот пат како и јас.И полесно ми е да знам дека не сум сама.Дека не сум само јас таа со проблемите.</p><p>....and she's buying a stairway to heaven..</p><p>Слушнав..среќата е во непознатото.</p><p>Така ќе да е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 298339, member: 1970"] Понекогаш размислуваме премногу.Барем јас така.Едно банално нешто го разгледувам од сите страни и ќошиња,ќе го отворам и распарчам се додека не остане ништо од сето тоа. И кога ќе се откажам си доаѓа решението само од себе. Чудно нели? Чудно е како функционира универзумот во нас. Бурни денови со многу паѓања и станувања. Онака навидум без врска но со поука. Предавањата ми успеваат се подобро и подобро. Скоро и заборавив дека имав социјална фобија. Сигурноста и самодовербата ми се враќаат полека но сигурно и се појасно ми е каде и што сакам. Некои стари шеми ме мачат сеуште,но и на тоа ќе му дојде крајот. Тој..успевам да не му обрнувам внимание.И некако чинам ја губи моќта над мене. Успевам да останам присебна кога е во моја близина иако изгледа како некое совршенство.Изгледа...ебено добро.Како да е извајан од рацете на Микеланџело и така неверојатно силно ме влече кон себе со својата харизма и рокерскиот bad boy стил. Но има време и за тоа. Интересно е што запознавам луѓе кои се на истиот пат како и јас.И полесно ми е да знам дека не сум сама.Дека не сум само јас таа со проблемите. ....and she's buying a stairway to heaven.. Слушнав..среќата е во непознатото. Така ќе да е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom