Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 295360" data-attributes="member: 2223"><p>Збунета сум дневнику,збунета а и изгубена.Некако имам некое безвезе чувство дека не припаѓам никаде.</p><p>Како на сред крстосница да стојам и не знам која насока да ја одберам,нема никаков патоказ,нема знак,нема ништо.</p><p>И јас си тапкам во едно место заглавена,размислувајќи каде,кој пат да го фатам,што да одберам,кој е вистинскиот?</p><p>Колку повеќе мислам,размислувам и барам некоја смисла и логика во мојов живот,се понејасно ми е и се помалку знам.</p><p>Не знам веќе ни која беше реалноста ни која моја имагинација,ни дали е правилна мојата перцепција на нештата или е од погрешен агол согледана.</p><p>Ништо не знам,освен тоа дека секогаш се водев по моите емоции,тие ми биле отсекогаш главен двигател и управувач во животецов.</p><p>И никогаш не ме изневериле,секогаш се покажало дека правилна ми била одлуката што сум оставила на нив да ме однесат каде треба.</p><p>И овојпат беа,никогаш не сум знаела и умеела да ги сокријам,напротив секогаш несебично сум ги давала на тој за кого се.</p><p>Ама сега треба истите тие да ги потиснам,да ги ставам длабоко во некој дел од мене,да ги заробам...е како?</p><p>Како човек да оди против себе и своите чувства...и зошто воопшто тоа да го прави кога тоа го прави несреќен и го уништува?</p><p>Мене не ми оди од рака тоа,и за првпат не знам како да се справам со ситуацијата во која сум сега,не ми успева и не.</p><p>Не знам,можеби и јас сум голем сонувач,и секогаш го ставам срцето пред разумот да ме води,но тоа на краиштата не прави среќни зар не..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 295360, member: 2223"] Збунета сум дневнику,збунета а и изгубена.Некако имам некое безвезе чувство дека не припаѓам никаде. Како на сред крстосница да стојам и не знам која насока да ја одберам,нема никаков патоказ,нема знак,нема ништо. И јас си тапкам во едно место заглавена,размислувајќи каде,кој пат да го фатам,што да одберам,кој е вистинскиот? Колку повеќе мислам,размислувам и барам некоја смисла и логика во мојов живот,се понејасно ми е и се помалку знам. Не знам веќе ни која беше реалноста ни која моја имагинација,ни дали е правилна мојата перцепција на нештата или е од погрешен агол согледана. Ништо не знам,освен тоа дека секогаш се водев по моите емоции,тие ми биле отсекогаш главен двигател и управувач во животецов. И никогаш не ме изневериле,секогаш се покажало дека правилна ми била одлуката што сум оставила на нив да ме однесат каде треба. И овојпат беа,никогаш не сум знаела и умеела да ги сокријам,напротив секогаш несебично сум ги давала на тој за кого се. Ама сега треба истите тие да ги потиснам,да ги ставам длабоко во некој дел од мене,да ги заробам...е како? Како човек да оди против себе и своите чувства...и зошто воопшто тоа да го прави кога тоа го прави несреќен и го уништува? Мене не ми оди од рака тоа,и за првпат не знам како да се справам со ситуацијата во која сум сега,не ми успева и не. Не знам,можеби и јас сум голем сонувач,и секогаш го ставам срцето пред разумот да ме води,но тоа на краиштата не прави среќни зар не.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom