Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 290089" data-attributes="member: 1970"><p>Денов ми почна фантастично.</p><p>Вчера си го спремив точакот за денес фино да одам на работа со него,да не брзам сабајлечки.Станав утрово мотивирана и насмеана,си реков ќе биде супер денов.</p><p>Стигам на работа со точакот, сакам да го заклучам гледам клучот сум го заборавила дома.</p><p>Влегувам внатре го прашувам портирот дали може да го внесам да го оставам во ходник или некој магацин ако има,вика:</p><p>Оооо жал ми е,забрането е.</p><p>Германски СеЉак си реков во себе.Законот му е А и Ш.</p><p>Што да правам,си го земав точакот и назад дома.Не можам да го оставам ќе ми го украдат.</p><p>Го оставив точакот дома,викам сега ме мрзи да одам пак со точак на работа,ќе одам со трамвај.Одам на станица барам новчаникот да земам пари за да извадам карта,ми останал во другата ташна.ДОМА.</p><p>Ај пак назад.</p><p>Стигам пак на работа после саат време,портирот ми се смешка глупаво и ми </p><p>вика:Извини законот е таков.</p><p>Аха да,сигурно во ред е,</p><p>а во себе си мислам СеЉак,со големо Љ.</p><p>На работа ни еден договор не направив.Браво Лена си реков,ова е дефинитивно твој ден.</p><p>И како шлаг на тортата на пауза,одам да извадам кафе од автомат така изнервирана,се враќам накај биро и ете ти го него пред мене.И незнам како можам да бидам таква хаотична понекогаш,</p><p>во рака го држам кафето,телефонот,новчаникот и картата за да влезам.Да го избегнам неговиот поглед сакав да го вклучам тел.демек гледам нешто и ми се истура кафето пред него.</p><p>Чистачката од позади ја прати ситуацијата и ми довикува,ете ти крпа,позади во количката за чистење.</p><p>Збунето ниту количката ја видов ниту неа ја разбрав што сака од мене.</p><p>А тој демек не гледа,само си помина покрај мене.Му ја олеснив ситуацијата да не мора да се сокрива како што прави секогаш кога ќе налетаме еден на друг.И го најде моментот и денот кога да ми изникне пред очи.</p><p>Крпата во рака,исчистив и се забив пред екран до фајронт,без да кажам еден збор.</p><p>Ужасен ден.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 290089, member: 1970"] Денов ми почна фантастично. Вчера си го спремив точакот за денес фино да одам на работа со него,да не брзам сабајлечки.Станав утрово мотивирана и насмеана,си реков ќе биде супер денов. Стигам на работа со точакот, сакам да го заклучам гледам клучот сум го заборавила дома. Влегувам внатре го прашувам портирот дали може да го внесам да го оставам во ходник или некој магацин ако има,вика: Оооо жал ми е,забрането е. Германски СеЉак си реков во себе.Законот му е А и Ш. Што да правам,си го земав точакот и назад дома.Не можам да го оставам ќе ми го украдат. Го оставив точакот дома,викам сега ме мрзи да одам пак со точак на работа,ќе одам со трамвај.Одам на станица барам новчаникот да земам пари за да извадам карта,ми останал во другата ташна.ДОМА. Ај пак назад. Стигам пак на работа после саат време,портирот ми се смешка глупаво и ми вика:Извини законот е таков. Аха да,сигурно во ред е, а во себе си мислам СеЉак,со големо Љ. На работа ни еден договор не направив.Браво Лена си реков,ова е дефинитивно твој ден. И како шлаг на тортата на пауза,одам да извадам кафе од автомат така изнервирана,се враќам накај биро и ете ти го него пред мене.И незнам како можам да бидам таква хаотична понекогаш, во рака го држам кафето,телефонот,новчаникот и картата за да влезам.Да го избегнам неговиот поглед сакав да го вклучам тел.демек гледам нешто и ми се истура кафето пред него. Чистачката од позади ја прати ситуацијата и ми довикува,ете ти крпа,позади во количката за чистење. Збунето ниту количката ја видов ниту неа ја разбрав што сака од мене. А тој демек не гледа,само си помина покрај мене.Му ја олеснив ситуацијата да не мора да се сокрива како што прави секогаш кога ќе налетаме еден на друг.И го најде моментот и денот кога да ми изникне пред очи. Крпата во рака,исчистив и се забив пред екран до фајронт,без да кажам еден збор. Ужасен ден. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom