Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheQueen" data-source="post: 289906" data-attributes="member: 3492"><p>Драго дневниче, </p><p>ја љубам пролетта. И тоа многу. Ја сметам за почеток на летото.</p><p>Февруари е грд месец. Исто и октомври. А и ноември не го обожувам многу.</p><p>Но мај е еден од најубавите месеци. Како само фактот дека е мај да ме прави среќна. Интересна работа тоа.</p><p></p><p>Можно ли е човек толку да мрази друг човек што дури му посакува да умре?</p><p>Ова не можам да го разберам.</p><p>Како им успева на луѓето да кажат „умри“?</p><p>Колку и некого да мразам, колку и да ми има згрешено и не го поднесувам, никогаш, ама баш никогаш не би можела да му посакам да умре.</p><p>Грдо е.</p><p></p><p>Многу фино. Ај, со здравје.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheQueen, post: 289906, member: 3492"] Драго дневниче, ја љубам пролетта. И тоа многу. Ја сметам за почеток на летото. Февруари е грд месец. Исто и октомври. А и ноември не го обожувам многу. Но мај е еден од најубавите месеци. Како само фактот дека е мај да ме прави среќна. Интересна работа тоа. Можно ли е човек толку да мрази друг човек што дури му посакува да умре? Ова не можам да го разберам. Како им успева на луѓето да кажат „умри“? Колку и некого да мразам, колку и да ми има згрешено и не го поднесувам, никогаш, ама баш никогаш не би можела да му посакам да умре. Грдо е. Многу фино. Ај, со здравје. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom